Став відомий розклад боїв "Kharkiv MMA Cup"

25 листопада 2020 09:55

28 листопада у приміщенні Fabrika.space (вул. Благовіщенська, 1) пройде відкритій Кубок зі змішаних єдиноборств "Kharkiv MMA Cup". У рамках змагань буде проведено 10 поєдинків. Початок о 18.00.

Розклад боїв "Kharkiv MMA Cup":

Вагова категорія до 77,1 кг.

Данило Сіроштан (ONE Team, Полтава, срібний призер Кубка України з MMA) - Карен Манукян (СК "Спартак", Харків).

Вагова категорія до 70,3 кг.

Вадим Зайченко (СК "Фенікс", Харків, призер чемпіонату України з бійцівського самбо) - Огенеборье Келвін (MMA Club "Kharkov Top Team", Харків).

Вагова категорія до 65,8 кг.

Роман Кузів (MMA Center Lviv, Львів, чемпіон України з рукопашного бою, чемпіон Кубка світу з хортингу) - Ілля Парамонов (ХНУВС, Харків, чемпіон України з бойового самбо серед молоді, чемпіон України з бійцівського двоборства, чемпіон світу з бойового двоборства).

Вагова категорія 93+ кг.

Ростислав Кубенко (СК "Varvar", Біла Церква) - Олександр Пуляєв (ХНУВС, Харків, чемпіон Харківської області з бойового двоборства).
Вагова категорія до 70,3 кг.

Вадим Кнішевіч (MMA Center Lviv, Львів, призер Кубка України з MMA та кікбоксингу, багаторазовий чемпіон Львівської області з MMA і К1) - Дмитро Алфьоров (MMA Club "Kharkov Top Team", Харків, чемпіон Харківської області з ММА).

Вагова категорія до 52,2 кг.

Сергій Деркач (СК "AscoSport", Харків, віце-чемпіон України з ММА) - Марк Зурабов (MMA Club "Kharkov Top Team", Харків, віце-чемпіон України з ММА).

Вагова категорія до 70,3 кг.

Роман Грицина (MMA Center Lviv, Львів, багаторазовий чемпіон Львівської області з ММА і К1, чемпіон України з козацького бою в розділі ММА) - Владислав Дубков (MMA Club "Kharkov Top Team", Харків, чемпіон Украині по ММА, призер чемпіонату світу по ММА).

Вагова категорія до 70,3 кг.

Віталій Фіголь (MMA Center Lviv, Львів, призер Кубка України з ММА і кікбоксингу, багаторазовий чемпіон Львівської області з ММА і К1) - Павло Сенченко (MMA Club "Kharkov Top Team", Харків, чемпіон Харківської області з ММА).

Трансляцію змагань можна буде переглянути на YouTube-каналі "KHARKIV SPORT CITY".

Для участі в "Kharkiv MMA Cup" або для отриманя додатковой інформації звертайтеся на електронну адресу: mmaukraine.secretary@gmail.com.

Організатор заходу - Національна федерация змішаних єдиноборств ММА України - єдина офіційна Федерація в Україні, яка має законное право організовувати та проводити змагання зі змішаних єдиноборств MMA. "Kharkiv MMA Cup" буде проводитися відповідно до офіційних правил, які пройшли науково-дослідну експертизу та погоджені Міністерством юстиції України та Міністерством молоді та спорту України. 




Новини в тему

22 лютого 2024
Харківʼяни – віцечемпіони ЧУ з ММА у командному заліку серед дорослих
26 cічня 2024
У Харкові стартував "Зимовий Кубок з кіберспорту серед студентів"
27 cічня 2024
У Харкові відбувся заключний етап "Зимового Кубку з кіберспорту серед студентів"
12 cічня 2024
Харків'яни позмагаються за нагороди ЧЄ з шорт-треку
11 грудня 2023
Харківʼяни виграли Кубок світу з рок-н-ролу
28 листопада 2023
Харків’яни – призери ЧС з акробатичного рок-н-ролу
27 листопада 2023
У Харкові пройшли змагання зі спортивних танців "Kharkiv Dance Award"
06 листопада 2023
Харків'яни виграли Кубок України зі спортивних танців
30 жовтня 2023
Харківʼяни виграли чемпіонат світу та Європи з рок-н-ролу
24 жовтня 2023
Харків'янки не потрапили у фінал етапу Кубка світу з шорт-треку
Інформаційні платформи