Спортсмени з Харкова отримали призові місця у Всеукраїнському кадетському турнірі зі стрільби з лука

22 липня 2019 13:33

З 18 липня по 21липня 2019 року, в місті Чернігів, відбувся Всеукраїнський кадетський турнір «Кубок Сіверщини» зі стрільби з лука. У змаганнях брали участь спортсмени з 6 областей України. Учасники змагань змагались у категорії класичного луку.

У особистому заліку серед старших кадетів золото здобув Трифанов Тарас, та бронзу Сергієнко Андрій - вихованці КЗ ХМ СДЮСШОР «Комунар». Серед  дівчат у цій категорії срібло здобула вихованка КЗ ХМ СДЮСШОР «Комунар» - Ігнатенко Тетяна, поступившись золотом спортсменці з Одеської області та випередивши спортсменку з Сумської області. Серед молодших дівчат у особистому заліку п’єдестал пошани посіли також вихованки КЗ ХМ СДЮСШОР «Комунар» - Постельняк Софія – срібло, Ярмак Ірина – бронза, поступившись спортсменці з Одеської області.

У командному заліку серед старших кадетів рівним не було команді Харків (Трифанов Тарас, Сергієнко Андрій, Царегородцев Денис), срібло дісталося команді Суми, бронза – Чернігів. Серед дівчат даної категорії подвійна команда Харків-Чернігів(Ігнатенко Тетяна, Темченко Марія) посіла 3 місце, поступившись сріблом подвійній команді Одеса-Житомир, золотом команді з Одеси. Серед молодших кадетів у складі команди Харків-Одеса вихованець КЗ ХМ СДЮСШОР «Комунар» - Бучка Микита посів 2 місце, поступившись золотом команді з Одеси. Серед молодших дівчат команда Харків (Ярмак Ірина, Постельняк Софія, Косяченко Кристина) здобула срібло, випередивши команду з Києва та поступившись золотом подвійній команді Одеса-Чернігів.

У командному заліку серед змішаних команд серед дівчат срібло здобула команда Харків (Ігнатенко Тетяна, Трифанов Тарас) випередивши команду Суми-Чернігів, та поступившись золотом команді Одеса. Серед молодших кадетів у цій категорії також Команда Харків (Постельняк Софія, Бучка Микита) посіли друге місце, випередивши команду Одеса-Київ, та поступившись перемогою команді з Одеси.




Новини в тему

07 жовтня 2020
Харківські лучники повернулися з перемогами з фіналу Кубка України
28 вересня 2020
Харківські кадети — віце-чемпіони України зі стрільби з лука
06 вересня 2020
Харківські лучники стали призерами чемпіонату України
22 серпня 2020
Визначилися переможці чемпіонату Харківської області зі стрільби з лука
05 серпня 2020
Віктор Рубан здобув «срібло» на чемпіонаті України
24 лютого 2020
Харківські спортсмени отримали призові місця зі стрільби з лука у Черкасах
13 cічня 2020
У Харкові завершився Кубок Рубана зі стрільби з лука
11 cічня 2020
У Харкові проходять всеукраїнські змагання зі стрільби з лука
10 грудня 2019
Харківські лучники перемогли на змаганнях у Польщі
Інформаційні платформи