Спортивний клуб «Лідер» знову в лідерах!

24 жовтня 2019 11:13

У Полтаві на картодромі «Лтава» пройшли змагання з автомобільного спорту (картинг). У змаганнях «Меморіал Пам'яті 2019» взяли участь найсильніші автогонщики з усієї України, які змагалися як в особистому, так і в командних заліках (одинадцяти 11 команд). Харків і Харківську область традиційно представили гонщики спортивного клубу «Лідер» - найсильніша команда, яка протягом 5 років стає Чемпіоном України за підсумками року в міжнародних класах машин.

Великий вклад у перемогу України в міжнародних змаганнях внесли гонщики спортивного клубу «Лідер». Спортсмени Харківської команди «Лідер»: майстер спорту - Дерюга Олександр і кандидат в майстри спорту Фурніке Микита, під керівництвом досвідченого тренера Ткаченко Олександра взяли участь в міжнародних змаганнях з автомобільного спорту (картинг). Дерюга Олександр представив Україну в гонках Super Cup international клас машин «KZ-2» в Італії на трасі Lonato-SouthGarda. Фурніке Микита представив Україну в змаганнях Central European RotaxMax Challenge Pachfurth в Австрії, які пройшли 20 - 22 вересня 2019 року і показали дуже хороші результати.

04-06 жовтня в Італії пройшли змагання Grandfinal - фінал італійської серії EasyKart. У змаганнях взяли участь близько 100 пілотів в 4 класах картів. Grandfinal зібрав гонщиків з України, Італії, Чехії, Болгарії, Росії, Швейцарії, Великобританії, Сан-Марино, Колумбії, Панами. УкраЇну і нашу Слобожанщину представила команда спортивного клубу «Лідер»: кандидат в майстри спорту - Фурніке Микита, кандидат в майстри спорту - Телюк Олексій, які виступили в класі EasyKart 100; Вербицький Данило - EasyKart 60, Мартиненко Данило - EasyKart 125. Змагання цієї серії відрізняються дуже щільною боротьбою пілотів між собою, що є хорошою школою для професійного зростання пілотів. Для досягнення найвищої мрії стати чемпіоном слід завжди змагатися з найсильнішими гонщиками світу, наїжджаючи сотні тисяч кілометрів, крок за кроком вдосконалюючи свою майстерність.

Змагання «Меморіал Пам'яті 2019» не стали винятком. Спортсмени команди були представлені у всіх класах машин. У класі машин «Піонер Н міні» (вік пілотів 4-9 років) - 4 місце зайняв Ігнатуша Дмитро, в класі машин «Піонер Н» (вік пілотів 9-14 років) - 1 місце зайняв Ігнатуша Ілля, друге місце зайняв Дьячіна Станіслав, в самому швидкісному міжнародному класі машин KZ-2 (вік пілотів від 16 років) - 2 місце зайняв Дерюга Олександр, також в цьому класі вперше взяли участь юніори команди «Лідер» - Фурніке Микита і Телюк Олексій, але не дивлячись на жорстку конкуренцію, високі швидкості, велике фізичне навантаження, вони показали хороші результати 8 і 9 місце відповідно. У класі Популярний (вік пілотів від 16 років), конкуренція нітрохи не нижче ніж в «KZ-2», різниця тільки в способі охолодження двигуна, а саме водяне для «KZ-2» і повітряне для «Популярного». У цьому дорослому класі дебютував пілот «Лідера» - Абсалямов Кирил, він показав відмінний результат і посів 3 місце не дивлячись на велику конкуренцію більш досвідчених. За сумою набраних очок команда спортивного клубу «Лідер» посіла перше командне місце.

Вітаємо команду спортивного клубу «Лідер» з черговою перемогою. Так тримати!

 




Інформаційні платформи