Відбувся Відкритий чемпіонат Харківської області зі стрільби з лука

21 cічня 2015 12:49

Згідно з календарним планом спортивно-масових заходів на 2015 рік з 15 по 18 січня на базі комунального закладу «Харківська міська спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву «Комунар» (вул. Рудика, 2) пройшов Відкритий чемпіонат Харківської області зі стрільби з лука в приміщенні. У даних змаганнях взяло участь 90 спортсменів, включаючи найсильніших спортсменів області, які крім медалей боролися за право представляти Харківську область на Чемпіонаті України, який пройде 26-30 січня в м.Суми.
Серед чоловіків переможцем став майстер спорту міжнародного класу Антон Ладиков, срібним призером став Олег Гахов і на цей раз бронзу завоював олімпійський чемпіон, заслужений майстер спорту Віктор Рубан.

У жінок в напруженій боротьбі майстер спорту міжнародного класу Вікторія Коваль здолала юну надію СДЮСШОР «Комунар» Катерину Мазорчук, бронзу завоювала майстер спорту Анастасія Волобуєва.

У командних змаганнях у чоловіків очікувано найсильнішою виявилася команда школи вищої спортивної майстерності (Віктор Рубан, Олександр Сердюк, Ігор Ляхов), срібло у команди Харків-1 і бронза у першої команди Харківського державного вищого училища фізичної культури №1.

У командних змаганнях у жінок золото завоювала команда СДЮСШОР-1 (Анастасія Волобуєва, Римма Гарамова, Олена Масляк), срібло - у команди Харків-кадетки та бронза у команди ХГВУФК№1.




Новини в тему

07 жовтня 2020
Харківські лучники повернулися з перемогами з фіналу Кубка України
28 вересня 2020
Харківські кадети — віце-чемпіони України зі стрільби з лука
12 вересня 2020
У парку Горького відбувся спортивний ярмарок (ФОТО)
06 вересня 2020
Харківські лучники стали призерами чемпіонату України
22 серпня 2020
Визначилися переможці чемпіонату Харківської області зі стрільби з лука
20 серпня 2020
Обери собі спорт на Спортивному ярмарку–2020
05 серпня 2020
Віктор Рубан здобув «срібло» на чемпіонаті України
24 лютого 2020
Харківські спортсмени отримали призові місця зі стрільби з лука у Черкасах
Інформаційні платформи