Спеціалізована школа № 77 - чемпіон Харківської шкільної регбійний ліги

26 квітня 2016 14:02

23 квітня, на стадіоні "Арсенал", проходив фінал Харківської шкільної регбійний ліги. Чудово організований турнір завершував сезон в регбійній лізі. А сезон вийшов дуже цікавим та насиченим. У цьому навчальному році було проведено три турніри і кожний наступний був продовженням попереднього.

У грудні перемогу святкувала команда 77 школи, в березні перемога була за 163 гімназією. І в цей раз у фіналі зустрілися саме ці команди.

Про напруженість фіналу говорить і підсумковий рахунок. 10-5 такий результат матчу. Перемога за вихованцями Сергія Скляренка з 77 школи!!! Переможці відвезли в школу перехідний кубок Харківської шкільної регбійний ліги, який вперше вручався в цьому році. І тепер щороку команди будуть боротися за цей трофей, а на кубку буде вигравірувано ім'я переможця і щороку додаватиметься табличка з ім'ям нового чемпіона. Але кубок був не єдиним призом. Команді-переможцю був вручений сертифікат на катання на картингах, який надав картинг-клуб "Піонер".

Друге місце команди 163 гімназії так само було відзначено одним з наших спонсорів. Команда 3 травня відправиться на екскурсію на Хлібокомбінат "Куліничі".

Взагалі в цей день було дуже багато призів та подарунків. Всі команди - учасниці отримали кубки та дипломи. Кращі гравці матчів отримували в якості призу футболки з логотипом семиразового чемпіона України з регбіліг РК "Легіон ХIII". Не забули і про тренерів команд. Для вчителів були підготовлені призи від нашого спонсора ТОВ "Салтівський м'ясокомбінат", а тренерам команд - призерів ліги вручалися цінні призи від компанії "Авто граф М".

Кращими гравцями турніру стали Віталій Боєв (77 школа) та Катерина Жукова (172 гімназія), а кращим бомбардиром став Володимир Гончаров (163 гімназія). Хлопці були премійовані цінними призами від Народного депутата Віталія Хомутинника, який підтримує регбійну лігу вже не перший рік. Завдяки його допомоги та допомоги депутата Харківської міської ради Габріела Михайлова учасники змагань мають можливість безкоштовно добиратися до місця змагань й назад. Завдяки підтримці цих шанованих людей практично всі команди мають ігрову форму та інвентар для занять регбі-5. Так само варто відзначити і багаторічну підтримку нашої ліги компанією "INTERTOOL".

Особлива подяка спортивному клубу "Арсенал" за надання в розпорядження юних регбістів стадіону з відмінними роздягальнями, трибунами та ігровими полями.

Й звичайно ж варто відзначити керівників Департаменту іміджевих спортивних проектів та маркетингу Харківської міської ради Олексія Чубарова та його заступника Віталія Коваленка. Завдяки їхнім зусиллям у Харкові формуються шкільні ліги та юні спортсмени мають можливість брати участь у таких чудових турнірах.

І трохи про підсумки Харківської шкільної регбійний ліги:

1. 77 школа
2. 163 гімназія
3. 38 школа
4. 85 школа

У кубку "Kharkiv Sport Cyti" наступні результати:

1. 128 школа
2. 85 школа (друга команда)
3. 28 школа
4. 14 гімназія

Кубок РК "Легіон ХIII"

1. 89 ліцей
2. 86 гімназія
3. 172 гімназія
4.164 школа

Кубок СК "Арсенал"

1. 165 школа
2. 162 школа
3. 73 школа
4. 7 школа




Новини в тему

19 грудня 2016
У Харкові пройшов районний етап Харківської шкільної регбійний ліги
16 грудня 2016
У суботу відкривають сезон юні регбісти
19 квітня 2016
23 квітня визначиться чемпіон Харківської шкільної регбійний ліги
Інформаційні платформи