Сьогодні в Харкові стартує фінальна стадія фестивалю з художньої гімнастики «Юні грації»

23 листопада 2015 09:37

Сьогодні в Харкові стартує фінальна стадія фестивалю з художньої гімнастики «Юні грації».

У період з 23 по 24 листопада 2015 в приміщенні КП «Харківський Палац спорту», розташованому за адресою: проспект Маршала Жукова, 2 (станція метро Маршала Жукова»), відбудеться XI фестиваль з художньої гімнастики« Юні грації ».

Завдяки спільним зусиллям Харківської міської федерації художньої гімнастики, Харківської міської ради та спонсорів, в останні кілька років про Харків заговорили як про одного з найбільших гімнастичних центрів країни.

Щорічно Харківський палац спорту об'єднує на цьому турнірі більше 500 учасниць з різних міст України, Росії, Молдови та Білорусії. Цього року в турнірі візьмуть участь понад 600 учасниць різних віків і рівнів підготовки. Крім харківських гімнасток турнір відвідають спортсменки з Полтави, Кривого Рогу, Кременчука, Дніпропетровська, Луцька, Чернігова, Одеси, Білої Церкви, Вознесенська, Дніпродзержинська, Лозовій, Києва та Мелітополя.

Зазначимо, що сьогодні з 16.00 до 18.00 на телеканалі Triolan.Info і на каналі YouTube буде організована пряма трансляція фестивалю з художньої гімнастики «Юні грації».

Нагадаємо, що фестиваль з художньої гімнастики «Юні грації» є одним з наймасштабніших і видовищних заходів в Україні, який проводиться починаючи з 2006 року.




Інформаційні платформи