Розгромна перемога і фанати у клітці. Як "Металіст" з'їздив до Кривого Рогу

26 вересня 2021 17:13

У центральному матчі десятого туру Першої ліги харківський "Металіст" у Кривому Розі розгромив місцевий "Кривбас" з рахунком 0:5.

У першому таймі була досить цікава гра. Лише одного разу м'яч побував у воротах господарів. На 16 хвилині автоголом відзначився Зотько.

У другій половині гри господарі "попливли". На 53 хвилині забив Пейшото, а через 11 хвилин, при рахунку 0:2, "Кривбас" залишився у меншості - видалили Заіменка. Арбітр призначив 11-метровий удар, який реалізував Балулі. Через три хвилини забив і новачок харків'ян Харріс. Ну а всі питання про переможця матчу зняв Пейшото, який оформив дубль.

Після цього поєдинку жовто-сині відірвалися від другого місця на 8 очок.

Крім розгромної поразки криворіжці відзначилися ще в одному шокуючому моменті - фанів "Металіста" огородили залізними гратами. Таке було рішення керівництва ФК. Реакція харків'ян не змусила себе довго чекати.

"З глибоким жалем і розчаруванням констатуємо той факт, що сьогодні під час матчу "Кривбас" - "Металіст" (0:5) клуб із Кривого Рогу своїм рішенням замкнути уболівальників нашої команди у клітку продемонстрував зневагу не тільки до харківських фанатів, а й до всієї футбольної громадськості.

У сучасному світі такий крок давно вважається порушенням етики, моралі і прав вільних громадян. Перетворювати гостьову трибуну на концтабір - це низько і бридко.

Просимо УАФ, ПФЛ і колег по розвитку українського футболу звернути увагу на цей обурливий епізод, дати правову оцінку діям футбольного клубу "Кривбас" і розглянути питання про те, щоб у подальшому такі кричущі інциденти не повторювалися", - зазначив гендиректор "Металіста" Олександр Ворошилов.




Новини в тему

21 серпня 2023
Харківський "Металіст" представив нового віцепрезидента
31 березня 2023
"Металіст" підписав контракт із іспанським захисником
17 березня 2023
"Металіст" не зміг обіграти "Олександрію"
02 березня 2023
"Металіст" підписав трьох новачків
01 березня 2023
УАФ заборонила проводити матчі УПЛ на ОСК "Металіст"
24 cічня 2023
"Металіст" приступив до тренувань на зимових зборах
19 cічня 2023
"Металіст" виходить з відпустки
11 cічня 2023
Гравці "Металіста" вирушили на збори з "Дніпром-1"
03 cічня 2023
Форвард харківського "Металіста" перейшов у португальський клуб
01 грудня 2022
"Металіст" розгромно програв остатнній матч перед зимовою відпусткою
Інформаційні платформи