Race Nation. У Харкові відбудеться екстремальний забіг з перешкодами

31 травня 2021 14:49

5 червня в місті Харків на території, що прилягає до ТРЦ "Караван", відбудеться масштабний спортивний захід – забіг з перешкодами "Race Nation".

Організатори очікують близько 1500 любителів екстриму з усіх куточків України. Всі вони, долаючи страх, будуть випробовувати свої сили і витривалість. Учасники заходу підкорять 20+ складних конструкцій на трасі від 3 до 5 км.

Цьогоріч команда організаторів "Race Nation" сконструювала серію нових перешкод, серед яких одна з найекстремальніших – каскад. Проте захід розрахований і на початківців. Боротися за лідерство у змаганнях вони зможуть, обравши дистанцію 3 км та 15+ перешкод. Для досвідчених спортсменів діє пакет ELIT, який за складністю проходження максимально наближений до європейських стандартів.

“Ми повністю замінили старі перешкоди, збільшили прохідну можливість кожної з них вдвічі. На сьогодні у нас спроектовані та реалізовані одні з найкращих перешкод у Східній Європі!”, – акцентує організатор "Race Nation" Юрій Подлєсний.

Крім того, на заходах Race Nation безпека та якість проходження траси та всіх перешкод завжди контролюється суддею, маршалом та командою організаторів. Враховуючи карантинні обмеження, забіг "Race Nation" відбудеться з урахуванням усіх стандартів проведення масових спортивних заходів, за підтримки секретаря Харківської міської ради Ігоря Терехова.

Забіг в Харкові – це другий захід Race Nation в 2021 році. Перший забіг ознаменувався київською локацією – мототрек "Пирогово", на якій вперше організатори адаптували спеціально спроєктовану трасу, включаючи 10+ перешкод, для дітей 7-13 років. Також в планах Race Nation в цьому сезоні провести забіги ще в 6 містах: Миколаїв, Буковель, Одеса, Дніпро, Львів та Вінниця.




Новини в тему

12 cічня 2024
Харків'яни позмагаються за нагороди ЧЄ з шорт-треку
24 жовтня 2023
Харків'янки не потрапили у фінал етапу Кубка світу з шорт-треку
13 жовтня 2023
Харківʼяни позмагаються за нагороди Кубку світу з шорт-треку
03 жовтня 2023
Шорт-трек. Харківʼяни здобули у Польщі 9 медалей
02 жовтня 2023
У Харкові нагородили учасників онлайн забігу Kraken run
10 вересня 2023
На велодоріжці відбувся забіг «Біжи та Перемагай»
29 серпня 2023
У Харкові відбудеться забіг до Дня фізичної культури та спорту "Біжи та Перемагай"
25 листопада 2022
Шорт-трек. Харків’яни виграли етап юніорського Кубку Європи ISU
11 липня 2022
Долучайтеся до онлайн забігу "Харків – місто-герой"
03 cічня 2022
Відома нова дата Plarium Kharkiv International marathon
Інформаційні платформи