Онлайн-курс лікувально-профілактичних занять для дітей та підлітків “Здорова спинка” продовжено

05 грудня 2022 09:37

Захід проводиться Управлінням менеджменту та маркетингу у сфері спорту Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради спільно з обласним представництвом Української федерації скандинавської ходьби.

“Здорова спинка” – онлайн-курс лікувально-профілактичних занять, направлений на покращення правильної постави у дітей, які у зв’язку з воєнними діями в Україні змушені вчитися у школах у режимі онлайн, багато часу проводити сидячи, а також втратили змогу відвідувати спортивні гуртки та секції.

Курс триватиме з 7 листопада до 15 грудня 2022 року. Щотижня по понеділках та четвергах о 14:00 будуть проводитись зайняття, направлені на корегування правильної постави у дітей і підлітків та профілактику плоскостопості. Також слухачі дізнаються багато цікавого про правильне здорове харчування та важливість дотримання дітьми режиму дня.

Прямі ефіри будуть проходити в Інстаграм на сторінці Лади Григор’євої – тренерки проєкту, керівниці представництва Української федерації скандинавської ходьби у Харківській області, спеціаліста з фізичної культури. Відео будуть збережені і розміщені на офіційних інтернет ресурсах Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту та Харківської міської ради.

Також учасники можуть приєднатися до Телеграм каналу “Здорова спинка". Там можна буде задавати питання тренеру, лікарю-педіатру Олені Демченко, кризовому психологу і слідкувати за анонсами.




Новини в тему

19 грудня 2022
У Харкові нагородили найактивніших учасників дитячого проєкту “Здорова спинка”
Інформаційні платформи