Президент Федерації боксу України: Проведемо Чемпіонат Європи на найвищому рівні

25 cічня 2017 16:45

Чемпіонат Європи з боксу серед чоловіків 2017 року, який пройде влітку в Харкові, буде організований на найвищому рівні.

Про це заявив президент Федерації боксу України Володимир Продивус, коментуючи рішення Європейської Конфедерації боксу (EUBC) провести головний європейський боксерський форум в Україні.

«Я висловлюю слова подяки президенту EUBC Франко Фальчінеллі і членам виконавчого комітету конфедерації за те, що віддали свої голоси саме Харкову. Переконаний, що Федерація боксу України, консолідувавши зусилля з Міністерством молоді та спорту, Національним олімпійським комітетом, а також керівництвом міста Харкова на чолі з Геннадієм Кернесом, віце-президентом ФБУ Дмитром Шенцевим, президентом Харківської обласної Федерації боксу Євгеном Мураєвим та всією нашою боксерською спільнотою, проведе цей турнір на найвищому рівні. Безперечно, ця подія стане для нашої держави історичною, тому ми повинні зробити все від нас залежне, щоб вкотре продемонструвати, як ми можемо і вміємо організовувати змагання такого високого рівня. Нинішня континентальна першість стане кваліфікаційним етапом відбору на Чемпіонат світу з боксу 2017 року, який пройде в німецькому Гамбурзі. Сподіваюся, що крім отриманих нагород боксери національної збірної України зможуть завоювати якомога більше пропусків на світову першість і порадувати шанувальників боксу в нашій країні яскравими виступами», - зазначив Володимир Продивус.

Згідно з офіційним повідомленням Європейської Конфедерації боксу, Чемпіонат Європи серед чоловіків 2017 року запланований на 14-26 червня.

Раніше в Україні вже проходили Чемпіонат світу з боксу серед юніорів, Кубок Європи серед чоловіків, Чемпіонат Європи серед жінок і Чемпіонат Європи з боксу серед юніорів.

Нагадаємо, що разом з Україною за право проведення Чемпіонату Європи з боксу серед чоловіків претендували Туреччина і Росія. Однак переважна більшість членів виконавчого комітету EUBC віддала свої голоси саме за Харків. Всього право голосу в Європейській Конфедерації боксу мають 19 членів виконкому.




Новини в тему

02 березня 2024
У Харкові нагородили переможців та призерів товариського турніру з боксу, який відбувся у Польщі
25 лютого 2024
Харківські боксери здобули перемогу на товариському турнірі у Познані
19 лютого 2024
Зіменко виграв міжнародний турнір з боксу у Румунії
22 лютого 2024
Збірна Харкова готується до товариського турніру з боксу у Познані
13 лютого 2024
Толмачов виграв Кубок Странджа 2024
23 cічня 2024
Харківські боксери здобули нагороди престижного міжнародного турніру
13 грудня 2023
Румянцева виграла всеукраїнський турнір з боксу
04 грудня 2023
Савенко виграв всеукраїнський турнір з боксу
27 листопада 2023
Захарєєв – найкращий боксер країни за підсумками ЧУ
14 листопада 2023
Боксери з Харкова виграли загальнокомандний залік ЧУ
Інформаційні платформи