Плотницький: Відправили з Італії 7 фур гуманітарної допомоги в Україну

19 липня 2022 17:25

Капітан збірної України, вихованець харківської школи волейболу розповів, як разом із командою та вболівальниками допомагає волонтерам.

Капітан збірної України та догравальник "Перуджі" Олег Плотницький разом із командою та вболівальниками організували відправку гуманітарки:

"Так, це було з командою та нашими фанатами. Вони теж дуже добре підключилися, достатньо багато допомагали і допомагають. В Перуджі є церква, люди збиралися просто, туди приносили речі, якусь їжу. Все, що можна, чим можна допомогти. І відправляли це вантажівкою в Україну.

Я знаю, що вже 7 фур відправили і далі це все продовжується. Так само і команда допомагала, у всіх є діти, всі розуміли, що, може, не було якогось одягу ще чогось. Всі віддавали, приносили і я туди приїжджав, теж віддавав.

Чесно кажучи, велика подяка тим волонтерам, які кожного дня допомагають, тому ще це дуже енергетично важка робота. Реально, дуже важко. Ти маєш думати, що краще зробити, що купити, як це відправити, щоб воно швидше прийшло. Кому це більше допоможе, де це знайти. Дуже багато питань. Я сам в перші дні просто не розумів як. Здається, нічого такого важкого немає. А насправді сидиш, думаєш: "Так, це треба зараз туди поїхати, потім в мене тренування, то туди заїхати, подивитися. А там краще, а там більше". Реально, дуже важка робота", - сказав Плотницький.


Теги:


Інформаційні платформи