Продовжується реєстрація на курси Kharkiv Sport Academy 4.0

22 вересня 2021 11:53

З 1 жовтня по 19 листопада 2021 року у Харкові пройдуть два безкоштовних курси "Kharkiv Sport Academy 4.0" ("Спортивна академія") для представників спортивних федерацій - "спортивний маркетинг" і "спортивний менеджмент".

Учасники четвертого потоку прослухають лекції від провідних фахівців у сферах менеджменту, маркетингу, журналістики, піару, психології та права.

Відвідати лекції може один представник федерації (асоціації) або спортивного клубу Харкова. Федерації, які вже брали участь у семінарах з маркетингу, можуть продовжити своє навчання на курсі лекцій із менеджменту. Клубам і асоціаціям, які не проходили навчання, можна записатися тільки на курс лекцій з маркетингу.

Курс "Kharkiv Sport Academy 4.0" буде складатися з 26 теоретичних і практичних занять. Слухачі дізнаються про те, як створити і розвинути власний бренд, наповнити сторінки у соціальних мережах, ознайомляться з основами таргетингу, маркетингу, позиціонування, а також копірайтингу. На заняттях спікери розкажуть про стратегічне планування, як збільшити свій дохід через правильний брендинг федерації, як писати новини й анонси про спортивні заходи і змагання, як інвестувати в спортсменів з прибутком. "Студенти" визначать сучасні спортивні тренди, навчаться управляти персоналом і конфліктами, вести переговори й обговорять принципи спортивного права.

Після проходження курсу учасники отримають готову сторінку своєї федерації з правильним змістом та ефективними інструментами для її просування і сертифікат про успішне завищення "Kharkiv Sport Academy 4.0". Кількість учасників обмежена - по 30 осіб на кожен курс.

Організатор: Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради. Це спільний проєкт з креативним агентством "Boomerang".

"У всьому світі спорт прибутковий. А в Україні до сих пір всі чекають допомоги держави. Ми разом із провідними фахівцями допомагаємо нашим федераціям і клубам, навчаємо, щоб вони зрозуміли, як працює спорт в розвинених країнах, як заробляють гроші на спортсменах і вкладають прибуток в підростаюче покоління, обладнання, щоб цей досвід нарешті був реалізований і у нас. Разом ми зможемо сформувати потужний спортивний потенціал і прийти до єдиного бачення розвитку спорту в Харкові і по всій Україні", - розповів директор Департаменту у справах сім'ї, молоді і спорту Олексій Чубаров.

Ознайомитися з розкладом занять із менеджменту та маркетингу можна за посиланнями.

Зареєструватися на курси можна за телефоном: +38 (095) 193 89 03, +38 (066) 707 77 88 або відправити заявку на пошту kurilova_nata@ukr.net.

Місце проведення: площа Свободи, 5/1, 6-й під'їзд, 9-й поверх (Держпром, Центр підтримки молодіжних ініціатив "ХАБ 6/9").




Новини в тему

03 квітня 2023
Розпочалося навчання у Kharkiv Sport Academy 5.0
29 березня 2023
“Kharkiv Sport Academy 5.0” стартує у квітні! Встигніть записатися на навчання!
01 липня 2022
Міністри спорту 35 країн вимагають призупинити членство рф і білорусі у міжнародних федераціях
19 cічня 2022
До уваги тренерів та вчителів фізкультури!
22 листопада 2021
"Kharkiv Sport Academy". Студенти четвертого потоку завершили навчання
01 жовтня 2021
Розпочалося навчання у Kharkiv Sport Academy 4.0
26 травня 2021
"Kharkiv Sport Academy 3.0". Слухачі курсу "спортивний маркетинг" завершили навчання
05 квітня 2021
Стартувало навчання в Kharkiv Sport Academy 3.0
16 березня 2021
Триває реєстрація на курси Kharkiv Sport Academy 3.0
03 березня 2021
Стартує реєстрація на курси Kharkiv Sport Academy 3.0
Інформаційні платформи