Визначився чемпіон Харківської шкільної бадмінтон ліги 2017

21 квітня 2017 15:52

20 квітня в Школі вищої спортивної майстерності відбувся міський етап четвертого сезону Харківської шкільної бадмінтон ліги. Володарем кубка вперше стала команда Харківської середньої школи № 109 - чемпіон Шевченківського району м Харкова.

Протягом трьох місяців 620 учнів з 118 шкіл міста боролися за право вийти у фінальну стадію Харківської шкільної бадмінтон ліги. У фінальній частині турніру за кубок боролися 16 команд - чемпіони і віце-чемпіони дев'яти районів міста. Змагання проходили за олімпійською системою з розіграшем всіх місць. Команди складалися з представників двох вікових груп: молодшої (1-5 класи) та старшої (6-10 класи).

Фінал міського етапу став повторенням фіналу чемпіонату Шевченківського району, в якому зустрічалися команди школи № 109 та Харківського ліцею № 89. Як і півтора місяці тому, з рахунком 3-1 перемогла команда Харківської середньої школи № 109, в складі якої грали Євген Кобзар, Анна Шукалова, Віталій Рева, Софія Белобровчук, Микита Шоп, Анастасія Єрохіна, Раія Альмалалха, і вперше в історії завоювала звання Чемпіона Харківської шкільної бадмінтон ліги.

Володарями срібних медалей стала команда Харківського ліцею № 89 Шевченківського району, бронзові медалі завоювала команда Харківської гімназії № 46 ім. М.В. Ломоносова Слобідського району.

Нагородження переможців і призерів Шкільної ліги проводила Марина Ільїнська - в минулому чемпіонка Шкільної ліги в складі команди Ліцею мистецтв № 133, а нині студентка НТУ «ХПІ», нещодавно завоювала срібну медаль на Чемпіонаті Європи з бадмінтону серед юніорів. Всі учасники міського етапу отримали ракетки і волани від Управління спорту Харківської міської ради та квитки на відвідування дельфінарію від партнера ліги - Культурно-оздоровчого центру «Немо».

Всі результати змагань, будь ласка, дивіться тут.

 




Новини в тему

22 cічня 2021
В Харкові пройде всеукраїнський юніорський турнір з бадмінтону
16 листопада 2020
Харків'яни - чемпіони України з бадмінтону
10 листопада 2020
Харківські бадмінтоністки – бронзові призерки чемпіонату Європи
09 листопада 2020
Команда "Турбоатом" захистила звання чемпіону з бадмінтону
30 вересня 2020
Харків’яни завоювали три з п’яти можливих золотих медалей на чемпіонаті України з бадмінтону серед юніорів
26 серпня 2020
У Харкові пройшов бадмінтонний Кубок Незалежності
24 серпня 2020
До Дня міста в Харкові пройшов традиційний турнір з бадмінтону
21 серпня 2020
У Харкові визначили переможців Всеукраїнського юнацького турніру з бадмінтону
02 березня 2020
Харківські бадмінтоністки виграли медаль в Словаччині
28 cічня 2020
Харків'янка перемогла на юніорському турнірі з бадмінтону у Швеції
Інформаційні платформи