Чергові перемоги картинг-клубу «Лідер»

22 червня 2015 16:18

Черговою перемогою на 3 етапі Чемпіонату України з автомобільного спорту (картинг), у міжнародних класах машин, потішили гонщики картинг-клубу «Лідер» ХОТШ ТСОУ, Харківських уболівальників.

Команда «Лідер» входить до п'ятірки найсильніших команд України та є переможцем Кубка України 2013-2014 року. 3 етап Україна пройшов у Києві на спортивному комплексі «Чайка». Прийняти участь у цих змаганнях, приїхали гонщики з усіх регіонів України, у складі 47 спортсменів змагаються в різних класах машин. Наймолодший спортсмен виступив у класі машин «Мікро» вік пілотів з 4 до 9 років Железняк Максим у віці 4,7 року. Всього було представлено 5 класів машин «Мікро», «Комер-міні», «Комер» «Безкоробка-юніор» і самий швидкісний «KZ-2». Перемогу в цьому класі з великим відривом здобув гонщик «Лідера» - Ткаченко Олександр, його одноклубник Телюк Ілля посів 8 місце. У класі машин «Безкоробка-юніор» гонщик «Лідера» Волченко Євген зайняв 6 місце, його одноклубник рядно Олександр зайняв 12 місце.

З інтервалом у тиждень команда «Лідер» взяла участь у другому етапі Трофею України Східного регіону. Як і на першому етапі, гонщики «Лідера» були на подіумі в усі класах машин, зайнявши перше командне місце. Всього в цих змаганнях 6 класів машин. У класі машин «Пинеро-Н» перше місце зайняв гонщик «Лідера» Телюк Олексій, його одноклубник Зінченко Юхим посів 9 місце. У класі «Коробка» перше місце зайняв гонщик Лідера Телюк Ілля, його одноклубник Дмитрієв Артем посів 6 місце. У класі машин «Популярний» перше місце зайняв гонщик Лідера Гаврилюк Алексанндр його одноклубник Лівшун Сергій посів друге місце. У касі машин «Піонер-Н міні» 4 місце зайняв гонщик «Лідера» Нечволодов Тимур. У класі машин «Безкоробка 125» перше місце зайняв гонщик «Лідера» рядно Олександр, його одноклубник Дмитрієв Ярослав посів 5 місце. За сумою набраних результатів команда «Лідер» посіла перше місце у другому етапі Трофею України (Східного регіону).

Команда «Лідер» веде підготовку до 4 етапі Чемпіонату України з автомобільного спорту (картинг), у міжнародних класах машин, який пройде у м Полтава.




Новини в тему

29 вересня 2023
Олександр Дерюга - переможець Кубку України з картингу
31 cічня 2023
Путятін виграв “золото” міжнародних змагань з картингу в Італії
20 вересня 2021
Staleks - переможці першого етапу "Битви корпорацій"
14 вересня 2021
"Битва корпорацій" стартує 19 вересня
02 вересня 2021
Харківським "Лідерам" знову немає рівних в Україні
13 серпня 2021
Харківські гонщики - чемпіони України в міжнародному класі KZ-2
23 листопада 2020
Харківський гонщик везе додому кубок з Італії
16 листопада 2020
Харківська молодіжка успішно виступила на ЧУ з плавання
16 листопада 2020
Харків'яни - чемпіони України з бадмінтону
15 листопада 2020
Баскетболісти "Політехніка" впевнено стартували у Вищій лізі ЧУ
Інформаційні платформи