Розпочалося навчання у Kharkiv Sport Academy 4.0

01 жовтня 2021 11:52

"Kharkiv Sport Academy 4.0" ("Спортивна Академія") для представників спортивних федерацій складається з двох безкоштовних курсів - "спортивний маркетинг" і "спортивний менеджмент".

Учасники четвертого потоку прослухають лекції від провідних фахівців у сферах менеджменту, маркетингу, журналістики, піару, психології та права - загалом це 26 теоретичних і практичних занять. Слухачі дізнаються про те, як створити і розвинути власний бренд, наповнити сторінки у соціальних мережах, ознайомляться з основами таргетингу, маркетингу, позиціонування, а також копірайтингу. На заняттях спікери розкажуть про стратегічне планування, як збільшити свій дохід через правильний брендинг федерації, як писати новини й анонси про спортивні заходи і змагання, як інвестувати в спортсменів з прибутком. "Студенти" визначать сучасні спортивні тренди, навчаться управляти персоналом і конфліктами, вести переговори й обговорять принципи спортивного права.

Організатор: Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради. Це спільний проєкт з креативним агентством "Boomerang".

"Це вже четвертий потік Спортивної Академії. Нам приємно, що серед харківських федерацій і клубів ці лекції затребувані, бо вони, дійсно, корисні. Ми разом із провідними фахівцями допомагаємо спортсменам, їхнім тренерам та менеджерам зрозуміти, як сьогодні працює спорт у розвинених країнах, як заробляють гроші на спортсменах і вкладають прибуток у розвиток підростаючого покоління, обладнання. Дуже хочется, щоб цей досвід нарешті був реалізований і у нас. Разом ми зможемо сформувати потужний спортивний потенціал і прийти до єдиного бачення розвитку спорту у Харкові і по всій Україні", - розповів директор Департаменту у справах сім'ї, молоді і спорту Олексій Чубаров.

Навчання у Kharkiv Sport Academy 4.0 триватиме до 19 листопада 2021 року.




Новини в тему

03 квітня 2023
Розпочалося навчання у Kharkiv Sport Academy 5.0
29 березня 2023
“Kharkiv Sport Academy 5.0” стартує у квітні! Встигніть записатися на навчання!
01 липня 2022
Міністри спорту 35 країн вимагають призупинити членство рф і білорусі у міжнародних федераціях
19 cічня 2022
До уваги тренерів та вчителів фізкультури!
22 листопада 2021
"Kharkiv Sport Academy". Студенти четвертого потоку завершили навчання
22 вересня 2021
Продовжується реєстрація на курси Kharkiv Sport Academy 4.0
26 травня 2021
"Kharkiv Sport Academy 3.0". Слухачі курсу "спортивний маркетинг" завершили навчання
05 квітня 2021
Стартувало навчання в Kharkiv Sport Academy 3.0
16 березня 2021
Триває реєстрація на курси Kharkiv Sport Academy 3.0
03 березня 2021
Стартує реєстрація на курси Kharkiv Sport Academy 3.0
Інформаційні платформи