Розпочався продаж квитків на матч Україна - Чехія

21 вересня 2018 12:11
Матч третього туру Ліги націй між збірними командами з футболу України та Чехії відбудеться 16 жовтня на ОСК «Металіст» (початок - о 21:45).
 
Як повідомили у Федерації футболу України, з 5 вересня на сайті esport.in.ua відкритий продаж квитків онлайн. Реалізація квитків у касах стадіону «Металіст» розпочнеться наступного тижня.
 
У ФФУ уточнили, що в режимі онлайн одна людина може придбати не більше 4 квитків. Для придбання квитків необхідно ввести: П.І.Б., серію і номер паспорта, номер мобільного телефону та адресу електронної пошти всіх осіб, на яких купуються квитки. У випадку, якщо квитки купуються на особу віком до 16 років, зазначаються дані свідоцтва про народження. Після оплати на електронну адресу замовника надійдуть всі іменні електронні квитки для кожної людини окремо.
 
У касах стадіону «Металіст» придбати квитки можна буде за будь-якими документами, що посвідчують особу. При собі потрібно мати оригінал власного документа і ксерокопію документів інших осіб (не більше трьох), на яких купуються квитки.
 
У федерації закликають уболівальників остерігатися підробок. З метою захисту квитків на кожен з них нанесена голограма з логотипом ФФУ.
 
«Нагадуємо, що продавати і передавати уболівальникам квитки будь-яким іншим чином заборонено. Квитки обміну та поверненню не підлягають. Для входу на стадіон при собі потрібно мати будь-який документ, що посвідчує особу. При пошкодженні квитків або виникненні інших проблем з доступом на стадіон просимо звертатися до сервіс-центрів, розташованих на території стадіону», - зазначили у Федерації футболу України.
 
Заявки на колективне замовлення квитків можна надсилати на електронну адресу reception@ffum.com.ua або за факсом: (044) 521-05-13. Заявка має бути оформлена на фірмовому бланку з зазначенням необхідної кількості квитків відповідної ціни. З огляду на те, що квитки іменні, після підтвердження замовлення протягом трьох днів необхідно подати список на отримання квитків у файлі Excel. Формат списку: прізвища, ім'я, по батькові, серія і номер паспорта.
 
Вартість квитків: 50, 80, 100, 120, 150, 200, 300, 450, 500 грн.
 
Вхід на стадіон почнеться о 18:45. ФФУ просить уболівальників для власної зручності приходити на матч заздалегідь.
 
Потрапити на стадіон можна лише пред'явивши один із наступних документів:
- паспорт громадянина України або іншої країни;
- закордонний паспорт України або іншої країни;
- свідоцтво про народження для дітей до 16 років (копія);
- водійське посвідчення;
- іменна банківська карта з фотографією;
- інший документ, що посвідчує особу відповідно до Закону України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус».
 
Відповідальні служби стадіону проводитимуть звірку П.І.Б. на квитку з одним із зазначених вище документів. Потрапити на стадіон може тільки особа, дані якої на квитку збігаються з даними в документах, що посвідчують особу.
 
Федерація також нагадує, що продавати і передавати квитки іншим особам заборонено; квитки обміну та поверненню не підлягають; при втраті або пошкодженні квитка дублікат не видається, а кошти не повертаються.

Теги: футбол,


Новини в тему

07 лютого 2020
26 травня - футбол: Україна - Кіпр в Харкові
12 жовтня 2019
Україна перемогла Литву у Харкові
23 серпня 2019
Визначилися переможці футбольного турніру «Перша столиця»
25 липня 2019
Юні харків’яни вибороли кубок Iber Cup Barcelona
19 cічня 2019
У ХОДА обговорили підготовку до проведення Суперкубку УЄФА 2021 року
10 cічня 2019
У Харкові пройшли змагання з футзалу на Кубок міської ради
15 листопада 2018
У Київському районі Харкова пройшли змагання з футболу серед школярів
01 листопада 2018
Харків претендує на проведення матчу за Суперкубок УЄФА-2021 з футболу!
17 жовтня 2018
Національна збірна України з футболу у Харкові перемогла Чехію
25 серпня 2018
У Харкові пройшов всеукраїнський турнір з футболу «Перша столиця»
Інформаційні платформи