На вихідних стартує 5-й сезон проекту «Я ЗМОЖУ!»

31 травня 2017 15:15

3 червня в 17:00 в Fabrika.space, (ул.Благовіщенська, 1, 3 поверх) відбудеться відкриття 5-го сезону проекту. Учасники зможуть ознайомитися з інформацією про формат проекту, з графіком тренувань, із заходами, які будуть проходити протягом проекту, прослухають мотиваційний майстер-клас від спікерів-тренерів фітнес-клубів, коучів, темою якого буде "Спорт. Медицина. Здоров'я".

Спікерами мотиваційних блоків виступлять:

Тріпелець Світлана - Президент фітнес клубу "Хвиля". Інструктор з фітнесу, презентер і спікер фітнес конвенцій. Дипломований психолог, коуч.

Багмет Лариса - Фітнес директор студії персонального тренінгу і Pilates "Time for". Сертифікований інструктор програм "Функціональний тренінг" LIFE FITNESS ACADEMY, STEP, TRX, JUMPING, Танцювальна аеробіка. Персональний тренер фітнес і тренажарний зал. Тренерський стаж 22 роки. Презентер українських конвенцій 2015-2016 років. Методист фітнес школи TFC.

Хохлова Надія - Заступник директора фітнес клубу «ТЕТРА» з 2010 року. Засновник школи навчання інструкторів «Tetra Fitness School», засновник і власник студії персонального тренінгу «TIME 4». Магістр фітнесу та аеробіки. Персональний тренер та інструктор групових програм. Спікер бізнес форумів для Управлінців фітнес індустрії. Досвід роботи в фітнесі з 1996 р

Зайцева Катерина - HR-керівник, лікар-гінеколог Медичного Центру «Інстинкт Сонця».

Гільдіна Єлизавета - PR-менеджер по роботі в Instagram Медичного Центру «Інстинкт Сонця».

Також, у рамках відкриття 5-го сезону проекту «Я ЗМОЖУ!» благотворительный фонд «Альянс громадського здоров'я» спільно з Харківським Благодійним Фондом «БЛАГО» проведуть соціальну акцію задля подолання епідемій ВІЛ/СНІДу та інших соціально-небезпечних захворювань.  

Нагадаємо, що 5-й сезон проекту «Я ЗМОЖУ!» Буде представлений у 4 категоріях: «Схуднення», «Crossfit», «Танці», «Скелелазіння» і триватиме 3 місяці (червень, липень, серпень 2017 року). Фінал категорії «Схуднення», а також нагородження переможців інших категорій відбудеться 9 вересня 2017 року на головній сцені Центрального парку культури і відпочинку ім. Горького в рамках спортивного ярмарку «Харків - спортивна столиця».




Новини в тему

13 червня 2019
Вітаємо переможців категорії "Crossfit" проекту «Я ЗМОЖУ!»
13 червня 2019
Представляємо Вашій увазі переможців в напрямку ММА проекту «Я ЗМОЖУ!»
06 червня 2019
У проекті «Я ЗМОЖУ!» завершилася боротьба за перше місце в категорії «Скелелазіння»
06 червня 2019
Вітаємо переможців категорії "Ірландські танці" !!!
06 червня 2019
Відомі імена переможців Я ЗМОЖУ! в напрямку «Танець на пілоні»
06 червня 2019
Вітаємо фіналістів «Я ЗМОЖУ!» в категорії "ДЗЮДО" !!!
31 травня 2019
7-й сезон «Я ЗМОЖУ!» добігає кінця
07 березня 2019
Стартував 7-й сезон Харківського соціального спортивного проекту «Я ЗМОЖУ!»
28 лютого 2019
Відкрито додаткову регістрацію на 7 сезон соціально-спортивного проекту "Я зможу!" для дітей
21 лютого 2019
Відкрита реєстрація на участь в 7-му сезоні «Я ЗМОЖУ!»
Інформаційні платформи