На вихідних відбулась "Гонка нації"

13 червня 2018 17:55

Минулої суботи 9 червня у Харкові відбувся масштабний Забіг Сили від Race Nation.

Близько 600 учасників із різних регіонів України випробовували своє тіло та дух участю у Гонці з перешкодами: на них чекали трохи більше 5 км та приблизно 20 перешкод, серед яких були рукоходи, канати, неймовірно вражаюча  рампа. Також на учасників чекали водні перешкоди, адже подія відбувалась у Журавлівському Гідропарку, завдяки чому організатори по максимуму використали дану місцевість.

Кожен фінішер отримав пам'ятну медаль та футболку, які створюються ексклюзивно для кожного Забігу в різних містах України.

Забіги з перешкодами від Race Nation відбуваються чи не щомісяця і збирають масу спортсменів та глядачів.

10 червня місто Харків розпочало спортивний сезон серії змагань з плавання Nation Swim. Понад 100 чоловік долали дистанції з плавання у 500, 1000 та 2000 метрів на Журавлівському водосховищі. Приймати участь могли як аматори так і професійні спортсмени.

Місто Харків вже не перший рік вважається спортивною столицею України по кількості та якості організованих забігів на різні дистанції, марафонів та триатлонів, але плавання відбулося уперше.

Команда організаторів, яка вже відома на всю Україну забігами з перешкодами Race Nation, вирішила не відставати від спортивних трендів та створити абсолютно новий формат змагань - плавання на довгі дистанції у відкритій воді.

Ми щиро вдячні всім учасникам та керівництву міста за спортивне свято! Запрошуємо всіх охочих продовжити сезон плавання разом з нами:

- Київ – 16 червня

- Одеса – 19 серпня

- Тернопіль – 2 вересня!

Нагадаємо, що «Гонка нації» - це широковідоме і популярне спортивний захід, забезпечує популяризацію спорту і здорового способу життя серед громадян України, а також сприяє розвитку спортивного туризму в нашій країні.




Новини в тему

06 червня 2018
У харківській «Гонці нації» візьмуть участь 700 осіб
30 травня 2018
Визначено місце проведення «Гонка нації»
22 травня 2018
Продовжується реєстрація на «Гонка нації»
13 квітня 2018
«Гонка Нації» знову у Харкові !!!
26 травня 2016
Сьогодні на прес-конференції розкажуть про «Харківський вальс», «Гонку нації» і «Велодень»
Інформаційні платформи