На "Металісті" відкрили перший відреконструйований об'єкт

01 липня 2021 17:51

На ОСК "Металіст" офіційно відкрився перший магазин клубної символіки відродженого футбольного клубу. У перший день його роботи фанатів тут зустрічали зірки жовто-синіх - капітан Руслан Фомін, Володимир Танчик, новачки бразилець Маілтон Сантос і колумбієць Брайан Ріаскос.

Перші відвідувачі офіційного Fan Store, який повернувся на своє історичне місце на Південній трибуні стадіону, отримали можливість особисто поспілкуватися і сфотографуватися з гравцями "Металіста", а також взяти у них автографи.

Керівник "Metalist Fan Store" Андрій Степанов пообіцяв безліч приємних сюрпризів для відвідувачів.

"Я безмежно радий знову побачити численних уболівальників в нашому клубному магазині "Металіста" після такої тривалої перерви. Можу запевнити, що це тільки початок: безліч традиційних і нових захоплюючих клубних сувенірів уже в процесі виробництва або на шляху до Харкова. Тому асортимент з кожним днем буде тільки поповнюватися!" - пообіцяв Степанов.

Зараз в офіційному магазині клубної символіки (його площа 600 квадратних метрів) можна придбати ігрову форму і шарфи "Металіста", брендовані вимпели, сумки, термоси, м'ячі, спортивне взуття, пледи, чашки, канцтовари, пенали, барсетки, брелоки, келихи, портмон , маски з символікою улюбленого клубу і багато іншого.

"Я вже два тижні живу в Харкові і це місто щодня знаходить, чим мене здивувати! Спочатку я усвідомив, наскільки великий потенціал спортивної інфраструктури "Металіста", захопився цим чудовим стадіоном. А тепер ще й фан-шоп! І знаєте, що я скажу: в Бразилії подібні магазини можуть собі дозволити лише топ-клуби", - розповів під час відкриття бразилець Маілтон.

Не пішов без покупок і капітан "Металіста" Руслан Фомін: "У мене вже є замовлення: сім'я сказала, щоб без шарфика додому не повертався. Всі скучили за емблемою, за нашим "Металістом". Думаю, це перші кроки того "Металіста", який ми всі знаємо. І для міста дуже важливі ось такі фан-шопи. Думаю, тепер на трибунах буде все більше вболівальників із символікою нашого клубу. Це важливий момент. Перші, важливі кроки - з'єднання клубу і уболівальників. Знаєте, я вже одягав тренувальну футболку зі старою емблемою і, природно, ностальгія відчувається. Хочеться, щоб були яскраві перемоги, як це було раніше. Ми будемо робити для цього все можливе, будемо намагатися радувати наших уболівальників і грою, і результатом", - зазначив він.




Новини в тему

21 серпня 2023
Харківський "Металіст" представив нового віцепрезидента
31 березня 2023
"Металіст" підписав контракт із іспанським захисником
17 березня 2023
"Металіст" не зміг обіграти "Олександрію"
02 березня 2023
"Металіст" підписав трьох новачків
01 березня 2023
УАФ заборонила проводити матчі УПЛ на ОСК "Металіст"
24 cічня 2023
"Металіст" приступив до тренувань на зимових зборах
19 cічня 2023
"Металіст" виходить з відпустки
11 cічня 2023
Гравці "Металіста" вирушили на збори з "Дніпром-1"
03 cічня 2023
Форвард харківського "Металіста" перейшов у португальський клуб
01 грудня 2022
"Металіст" розгромно програв остатнній матч перед зимовою відпусткою
Інформаційні платформи