На домашньому ЧУ зі стрільби з лука харків'яни завоювали 8 нагород

01 лютого 2021 14:43

Участь в змаганнях взяли близько 300 спортсменів з 14 регіонів країни. Вони розіграли медалі в двох вікових категоріях у стрільбі з класичного і блочного лука.

Так, у стрільбі з класичного лука серед дорослих харків'яни завоювали 2 срібні та 1 бронзову медалі.

Срібним призером в особистих змаганнях серед чоловіків став Віктор Рубан, який поступився у фіналі з рахунком 3:7 Івану Кожокару з Чернівецької області.

Володимир Каменський став бронзовим призером у змаганнях серед чоловіків. У боротьбі за третє місце він з рахунком 6:5 виграв у іншого харківського лучника Микити Кравчука.

Ще одну медаль отримала жіноча команда Харківської області. Катерина Дубровіна, Дарина Павличенко Олександра Арістова в фіналі програли 0:6 суперницям з Львівської області і стали срібними призерками.

В одиночних змаганнях серед жінок кращий результат серед харків'янок показала Ірина Третьякова, яка посіла сьоме місце, а чемпіонкою України стала Анастасія Павлова з Херсонської області.

У командних змаганнях серед чоловіків перемогла збірна Сумської області.

Медалі турніру також розіграли юніори та «блочники». На рахунку харків'ян 2 золоті, 2 срібні та 1 бронзова нагороди. Чемпіонами в особистих змаганнях у стрільбі з класичного лука стали Микита Дюняшев та Ірина Третьякова. Володимир Каменський, Микита Дюняшев і Іван Шестаченко стали срібними призерами в командних змаганнях, а Олена Гріншпун завоювала срібну медаль у стрільбі з блочного лука.

Ще одну медаль у стрільбі з блочного лука одержала чоловіча команда Харківської області. Вадим Головко, Олександр Соколов та Микита Мильченко завоювали «бронзу».

Ці змагання стали одним з етапів підготовки національної збірної команди України до чемпіонату Європи, який з 31 травня по 6 червня відбудеться в Туреччині, а також до етапу Кубка світу, який в червні буде приймати Франція. На цих змаганнях будуть розіграні останні ліцензії в стрільбі з лука на Олімпійські ігри в Токіо. В даний час ліцензію вже має жіноча команда України, а для чоловічої команди боротьба ще попереду.




Новини в тему

19 вересня 2023
Бартишева – віцечемпіонка Європи зі стендової стрільби
01 лютого 2021
Харківські легкоатлети завоювали на ЧУ 20 нагород
29 cічня 2021
В Харкові проходить ЧУ зі стрільби з лука серед дорослих та юніорів
27 cічня 2021
В Харкові пройде дитячий чемпіонат із дзюдо
18 cічня 2021
10 харків'ян будуть готуватися до ігор кваліфікації ЧЄ з водного поло
28 грудня 2020
Харків'яни завоювали "золото" на ЧУ з біатлону
24 грудня 2020
ЧУ з біатлону. Харків'яни поки далекі від п'єдесталу
18 грудня 2020
Харківські синхроністки стали абсолютними чемпіонками України
08 грудня 2020
Харьковчанин представит страну на ЧЕ по спортивной гимнастике
07 грудня 2020
Харків'яни феєрично виступили на ЧУ з плавання
Інформаційні платформи