МТБ. Харків'яни відзначилися на велоперегонах у Туреччині та Італії

29 квітня 2021 08:38

У Туреччині відбулися чергові дві рейтингові гонки в олімпійському крос-кантрі. В Італії - гонка другої категорії "MTB Ca'neva Trophy".

23 квітня в жіночому заїзді в Туреччині перемогу здобула харків'янка Ірина Попова. Найближчу суперницю, росіянку Віру Медведєву, вона випередила на фініші майже на дві хвилини і заробила 30 рейтингових очок. Всього на старт вийшло 8 велосипедисток з 5 країн.

У чоловічому крос-кантрі Олександр Коняєв посів друге підсумкове місце. Переможцю гонки Івану Філатову з Росії харків'янин поступився півхвилини і отримав 20 залікових балів. Всього за нагороди боролися 16 учасників із 8 країн.

Серед юніорів ще один харківський велогонщик Єгор Волков став шостим (+10 очок).

Також підопічні ЗТУ Романа Коробова взяли участь у гонці першої категорії. Вона відбулася 27 квітня. І знову серед жінок рівніх не виявилося Ірині Поповій. Друга росіянка Олександра Ушакова відстала від нашої спортсменки на 59 секунд. Всього у заїзді виступили 9 спортсменок із 5 країн. А Поповій перемога у цій гонці принесла 60 залікових балів.

У чоловіків Олександр Коняєв знову здобув срібну нагороду (+ 40 рейтингових очок). На цей раз він поступився на фініші всього 3 секунди партнеру по українській збірній Дмитру Титаренку з Хмельницького. Всього за нагороди боролися 23 спортсмени з 10 країн.

Єгор Волков знову став шостим в юніорській категорії.

25 квітня в Італії відбулася гонка другої категорії в тому ж олімпійському крос-кантрі "MTB Ca'neva Trophy". Серед юніорок на "бронзу" тут виступила харків'янка Марія Сухопалова. Вона пропустила вперед лише двох місцевих спортсменок, програвши їм три з половиною і півтори хвилини відповідно. Всього в заїзді брали участь 34 велосипедистки з 8 країн. Третя підсумкова позиція принесла учениці Сергія Трофимова 16 залікових очок.




Новини в тему

20 березня 2024
Харківські велосипедисти відзначилися у серії нацзмагань з велокросу
07 лютого 2024
Ковтун виграла ЧУ у багатоденній гонці
18 грудня 2023
Ковтун виграла бронзу рейтингових змагань з велоспорту на треку у Німеччині
29 листопада 2023
Романенко оформила золотий дубль на ЧУ з велокросу
14 листопада 2023
Харківські велосипедисти виграли медалі нацзмагань з велокросу
07 листопада 2023
Харківські трековики виграли національні турніри у Львові
31 жовтня 2023
Харківські велосипедисти здобули нагороди ЧУ з велокросу
17 жовтня 2023
Харківські велосипедисти відзначилися на серії національних змагань з велокросу
10 жовтня 2023
BMX. Харківські велосипедисти виграли ЧУ
04 жовтня 2023
МТБ. Харківські велосипедисти завершили сезон на мажорній ноті
Інформаційні платформи