"Металіст 1925" програв дублерам "Ворскли"

05 липня 2018 09:24

4 липня 2018 року. Селище Крутий Берег. Стадіон "Лтава". 40 глядачів. + 24 ° C

"Ворскла" U-21 - "Металіст 1925" - 2: 1
Голи: Черткоев 28, Сидоренко 32 - Країв 37

"Ворскла" U-21: Резник (к), Гончар, Тарадуда, Мазур, Куценко, Краснопільський, Челядин, Биков, Сидоренко В., Черткоев, Галата
На заміну виходили: Солобчук, Шпортько, Кожевников, Товстий, Мамросенко, Пилипенко, Котов, Юрченко, Коротченко
Старший тренер - Олександр Омельчук

"Металіст 1925" (1 тайм): три гравці на перегляді, Жданов (к), Ємельянов, два гравця на перегляді, Романов, Країв, Синиця, гравець на перегляді
"Металіст 1925" (2 тайм): Дьяков, Прихна, Цвіренко, гравець на перегляді, Коваленко І., Коваленко Е., Ралюченко, Стороженко, Дехтяренко, Луїз Фернандо, Давидов (к)
Головний тренер - Сергій Валяєв

У другому контрольному матчі суперником харківського "Металіста +1925" був молодіжний склад полтавської "Ворскли". Ця гра пройшла на виїзді і вийшла зовсім інший, ніж недавній поєдинок проти "Кременя". У першому таймі звітної гри на поле в основному діяли потенційні новачки команди. Саме тому неозброєним поглядом було видно незіграність хлопців, як в захисній лінії, так і в центрі поля. "Ворскляни" в середині тайму забили два м'ячі, використавши грубі помилки наших захисників. Трохи пізніше Влад Країв, виконуючи навіс зі штрафного, послав "снаряд" прямо в дальній кут воріт. Так рахунок став 2: 1.

Відзначимо, що кожен з футболістів, які перебувають на перегляді, намагався показати себе з найкращого боку. Ну а кого в команді залишити, а кого ні, вирішуватиме тренерський рада. Після перерви грали вже основні виконавці. Момент, щоб паритет відновити, вже в дебюті тайму мав Єгор Коваленко, проте м'яч після його щільного удару потряс поперечину. Пізніше міг забити Давидов, але за господарів зіграв воротар, впевнено зіграв в "ближньому бою". У кінцівці матчу відмінний шанс не використав Іван Коваленко, зі штрафного метрів з 30-ти влучивши у штангу. У другій половині умови на полі диктували вже наші, мали ряд непоганих моментів, проте зрівняти рахунок так і не зуміли. Відзначаємо активність всіх і кожного, бажання і самовіддачу. На жаль, сьогодні для позитивного результату цього виявилося мало.

Наступний контрольний матч "жовто-сині" проведуть 9-го липня. У цей день підопічні Сергія Валяєва зіграють проти чернігівської "Десни".




Новини в тему

25 жовтня 2023
У Харкові пройде благодійний турнір з міні-футболу
25 жовтня 2023
У Харкові визначили найсильніших футболістів серед вихованців ФК і ДЮСШ
21 серпня 2023
Харківський "Металіст" представив нового віцепрезидента
20 серпня 2023
Визначено переможців турніру з футболу «Дитячі мрії»
15 серпня 2023
"Житлобуд-1" здобув першу перемогу в сезоні
12 серпня 2023
В урбан-парку на Салтівці відзначили День молоді "Харківʼяни разом"
12 серпня 2023
У Харкові пройшов студентський турнір з міні-футболу, присвячений Дню молоді
07 серпня 2023
"Житлобуд-1" повертається в тур. Відомий оновлений склад
15 серпня 2023
У Харкові пройде турнір з футболу, присвячений Дню міста
04 липня 2023
Легенда харківського футболу проводить благодійний аукціон на підтримку ЗСУ
Інформаційні платформи