Локомотив - ХІТ. Анонс матчу

18 лютого 2017 10:02

Команди Екстра-ліги по футзалу на поточний момент увійшли в тижневий графік, в якому матчі регулярного чемпіонату чергуються з кубковими іграми.

У суботу всі 10 екстралігових колективів зроблять ще один крок до фінішу першого етапу, а для цього їм належить провести матчі 16-го туру.

З двох команд, які вийдуть на майданчик Палацу спорту «Локомотив», тільки одна може переміститися чи вгору, чи то вниз. Київський «ХІТ» давно вже не колише, що там відбувається нижче в турнірній таблиці. Команда Олега Лук'яненко ще з середини січня зверхньо спостерігає за тим, як там народ молотить один одного, але, тим не менш, певним чином може вплинути на турнірну долю інших. Наприклад, в матчі останнього туру «хітовци» втратили перевагу в два м'ячі над «Титан-Зорею», і це одне очко дозволило команді з Покровського піднятися на четверте місце.

Складно сказати, чи ставить керівництво «Хіта» перед своїми гравцями завдання без поразок пройти регулярний чемпіонат. Все-таки футболістам без якогось стимулу грати складно, і який-небудь невеликий фінансовий бонус за нуль в графі поразок був би не зайвим для того, щоб було закрито три гри були проведені на максимумі. Але і у самих хлопців напевно присутня думка про те, щоб без осічок завершити регулярний чемпіонат. Це і футболістам додало б настрої, та й всім суперникам був би посил, скільки, мовляв, ні мобілізуйтесь і ні настроюйтеся, ми все одно сильніше.

Що ж до господарів, то для них суботня гра вкрай важлива. Двома тижнями раніше у Львові проти «Енергії» харків'яни провели не найкращий матч, після якого у футболістів повинні були залишитися питання, перш за все, до самих себе - ми це були? Чи можна на щось розраховувати в плей-офф, якщо у голкіпера суперника протягом 40-ка хвилин буде розвантажувальний день? Відповіді на них, напевно, цікаві і футболістам, і тренерському штабу, і шанувальникам команди. З кожною грою регулярний чемпіонат стрімко мчить до фінішу, і часу, а, найголовніше, матчів, щоб до ігор на виліт підійти у всеозброєнні, стає все менше.

18 лютого, четвер
«Локомотив» (Харків) - «ХІТ» (Київ)
Харків. Палац спорту «Локомотив» ім. Г. Кірпи. 15.00
ТВ-трансляція на телеканалі «Xsport»




Новини в тему

17 лютого 2024
На Харківщині відбувся дитячий турнір з міні-футболу "Юні та незламні"
17 листопада 2023
У Харкові відбувся студентський турнір з футзалу
16 листопада 2023
У Харкові пройдуть спортивні студентські турніри з футзалу і баскетболу
24 травня 2023
У Харкові нагородили срібних призерів Кубку України U-17 з футзалу
22 травня 2023
МСК "Харків" – срібний призер Кубку України U-17 з футзалу
21 лютого 2023
МСК “Харків” здобув чергову перемогу в ЧУ з футзалу
24 cічня 2023
МСК “Харків” впевнено обіграв футзалістів із Києва
23 листопада 2022
Харківські комунальники виграли Кубок Героїв Харкова з футзалу
14 листопада 2022
МСК “Харків” знову впевнено обіграв “Рятувальник” із Ромнів
26 вересня 2022
МСК “Харків” впевнено обіграв футзалістів із Ромнів
Інформаційні платформи