Літо 2015. 1-й Міський футбольний табір в Харкові - твої футбольні канікули

04 червня 2015 19:28

Футбольна школа «Майстер м'яча» за підтримки Департаменту спортивних проектів Харківської міськради запрошує хлопців 5-14 років усіх рівнів підготовки провести літні канікули яскраво і цікаво.

Якщо ти хочеш «хворієш» футболом, хочеш підвищити свій ігровий рівень, поліпшити техніку володіння м'ячем, а крім того - відмінно відпочити і придбати нових друзів - приходь до нас в 1-й Міський футбольний табір. Наш табір буде цікавий і юним футболістам і тим, хто хоче навчитися грі - для новачків сформовані групи, де вони зможуть освоїти ази цієї гри.

Програма футбольного табору наповнена яскравими подіями та розвагами, спортивними іграми, міні-іграми (small-sided games), але основну увагу приділено футбольній підготовки та відточуванню футбольної майстерності.

У футбольній програмі табору - дві футбольні тренування в день за методикою Total Soccer Method під керівництвом тренерів футбольної школи «Майстер м'яча». Ти зможеш відпрацювати технічні навички гри, навчитися техніці володіння м'ячем і тактиці гри, а також познайомитися з теорією футболу. Програма табору оновлюється щотижня, залишаючись як і раніше насиченою та цікавою.

Табір організований на базі футбольних полів Центрального парку культури і відпочинку ім. М. Горького (Харків, вул Сумська, 81).


Детальніше тут.

 




Новини в тему

01 вересня 2014
Представляем футбольную школу "Мастер мяча"
02 липня 2014
В Харькове откроется летний футбольный лагерь
18 червня 2014
1-й Городской футбольный лагерь приглашает ребят провести летние каникулы ярко и интересно
Інформаційні платформи