«Легіон ХIII» робить перші кроки до шостого чемпіонства

23 березня 2015 10:54

21 і 22 березня матчами між криворізьким «Кривбасом» та харківським «Легіоном ХIII» стартував Чемпіонат України з регбіліг.


Як і передбачалося, більш ніж упевнені перемоги в цих матчах здобули харків'яни. 82-6, такий підсумок першого поєдинку. Спроби «Легіон» заносив на будь-який смак, і по центру і по краях, і після індивідуальних проривів і в результаті командних дій. Варто відзначити дебютантів харківської команди, Євгенія Трусова та Анатолія Гранковського на рахунку, яких по дві спроби в першій грі у формі «Легіону». Так само непогано, для початку сезону виглядали і ветерани команди Олександр Скорбач і Володимир Карпенко. Якщо Олександр, як завжди успішно керував діями команди, то Володимир запам'ятався своїми індивідуальними проходами. Дуже радує і повернення після травми на ігрове поле і фулбека харківського клубу і національної збірної Володимира Машкіна. Що стосується господарів поля, то вони змогли лише раз занести м'яч у місто чемпіонів країни і «розмочити» рахунок цього поєдинку. Звичайно ж, рівень «Кривбасу» значно нижче рівня підготовки харків'ян, але на те є свої причини. Кілька провідних гравців криворізької команди мобілізовані в армію і не мають можливості тренуватися і брати участь в іграх чемпіонату. Але в команді багато молоді і на її плечі ляже вся навантаження в іграх чемпіонату України, а це дуже хороший досвід і велика відповідальність перед тими, хто став на захист батьківщини.


Друга гра так само пройшла без несподіванок. 86-0 перемога за харків'янами. Таким чином «Легіон ХIII» зробив впевнені кроки до чергового, вже шостого поспіль звання чемпіона України!




Новини в тему

05 вересня 2023
Ігор Терехов нагородив харківських регбістів - переможців всеукраїнських змагань
21 серпня 2023
Харківські регбісти вчергове виграли Кубок України
15 травня 2023
У Харкові створили нову регбійну команду
18 жовтня 2021
Тріумфальна перемога. "Легіон ХІІІ" - чемпіон країни з регбіліг
11 жовтня 2021
У Харкові визначать чемпіона України з регбіліг
08 жовтня 2021
Харківські регбісти допомогли збірній знищити Росію в європейській регбійний лізі
29 серпня 2021
"Легіон ХІІІ" виграв Кубок України з регбіліг
12 березня 2021
У міськраді нагородили харківських чемпіонів по регбіліг
26 жовтня 2020
Харків'яни — чемпіони України з регбіліг
24 вересня 2020
Харківські регбісти стали чемпіонами України з регбі-13 та регбі-7
Інформаційні платформи