КП "Харківводоканал" - переможець етапу "Стрітбол" (сезон 2016/2017)

24 квітня 2017 15:22

23 квітня в спорткомплексі "Зірка" між собою воювали 14 команд "Битви корпорацій". Кращі стрітболісти кращих харківських компаній мірялися силами спочатку на груповому етапі, а потім в раунді плей-офф.

Найточнішими і стрибучими виявилися 4 команди: "Freshline", "Adidas", "Укрсоцбанк" і КП "Харківводоканал". Саме вони і сформували дві півфінальні пари. У першому півфіналі КП "Харківводоканал" виявився сильнішим команди "Adidas", а в другому - "Укрсоцбанк", виявивши неабияку майстерність і волю до перемоги, обіграв "Freshline".

Фінальний матч між КП "Харківводоканал" і "Укрсоцбанком" довів силу комунальників - рахунок 11:3 і золоті медалі "Битви корпорацій"! Третє місце та бронзові медалі в свою скарбничку додали хлопці з "Adidas".

За традицією організатори виділили і кращих гравців турніру. Ними стали Кобилянська Віолетта з "Adidas" та Кучеренко Владислав з "Укрсоцбанку".

Нагадаємо, що «Битва корпорацій» - це спортивний корпоративний турнір, в якому беруть участь спортсмени-аматори, що представляють свою компанію. У 2-му сезоні турніру змагання відбуваються впродовж 10 місяців (з вересня по червень і розбиті на два кубка: осінній і весняний). У грудня 2016 завершився "Осінній кубок", який складався з п'яти етапів, а саме: міні-гольф, міні-футбол, волейбол, настільний теніс, боулінг. 1-місце: КП "Харківводоканал", 2-місце команда "Zotti" і 3-місце команда "Adidas". Весняний кубок 2-го сезону турніру теж складається з п'яти етапів, а саме: бадмінтон, більярд (чоловіки) + дартс (дівчата), стрітбол, легкоатлетичне багатоборство і пейнтбол.




Новини в тему

09 липня 2021
На вихідних у Харкові відбудеться чемпіонат з вуличного футболу та стрітболу
16 грудня 2020
Визначився переможець "Битви Корпорацій" в інтелектуальній грі
23 листопада 2020
"Creator IQ" - переможець етапу зі стрітболу в "Битві корпорацій"
30 вересня 2020
Creator IQ — перший переможець нового сезону «Битви корпорацій»
24 вересня 2020
Презентовано команди нового сезону «Битви корпорацій»
04 вересня 2020
Триває реєстрація на участь у найкращому корпоративному турнірі Харкова — «Битву корпорацій»
21 липня 2020
Відкрито реєстрацію на VI сезон Битви корпорацій
07 липня 2020
Команда Харківської міської ради стала чемпіоном сезону Битви корпорацій
Інформаційні платформи