Команда KING - переможець 6-го етапу Битви корпорацій

04 березня 2016 11:16

Черговий етап найбільшого корпоративного спортивного турніру Харкова "Битва корпорацій" відбувся 28 лютого і пройшов в фітнес-центрі KING на Салтівці. Цього разу 64 спортсмени з 16 команд змагалися в настільний теніс.

Традиційно команди були розділені на 4 групи в трьох розрядах: жіночому, чоловічому і парному. Двоє найсильніших представників з кожної групи проходили в чвертьфінал. Кожен поєдинок грався до 11 очок і двох перемог.

1/4 і 1/2 фіналу подарували глядачам дуже яскраві і динамічні поєдинки, в яких підсумок вирішувалося лише в заключних розіграшах. Фінали, само собою, стояли особняком.

Так, в жіночому розряді воювали представниці команд "KING" і "Freshline" Дарина Гречка і Галкіна Яна. У важкій боротьбі більш досвідчена спортсменка команди фітнес-центру здобула перемогу.

У чоловічому фіналі зустрілися представник "Укрнафти" Артем Голуб і знову "Freshline" Родіон Мінчук. І тут удача вже посміхнулася представнику компанії "Freshline".

У розряді мікст першою сімейна пара з "Водоканалу" - Ольга та Антон Кириченко, яка в складному і емоційно поєдинку обіграла спортсменів з "Альфабанк" Юлію Лозову і Сергія Гогенко.

Неабияка боротьба розгорнулася і в командному заліку. З 10-ю заліковими балами перше місце завоювала команда фітнес-центру "KING", поступившись одним очком, другими стала команда "Водоканалу", а замкнули трійку лідерів з 12-ю заліковими балами спортсмени "Центру доктора Бубновського".




Новини в тему

02 лютого 2022
Весняний кубок "Битви корпорацій" стартує наприкінці лютого
14 грудня 2021
"Creator IQ" – володар "Осіннього Кубку" Битві корпорацій
29 листопада 2021
Битва корпорацій. Creator IQ - переможець етапу з дартсу
08 листопада 2021
"Метрополітен" втретє поспіль став чемпіоном з настільного тенісу у "Битві Корпорацій"
20 вересня 2021
Staleks - переможці першого етапу "Битви корпорацій"
14 вересня 2021
"Битва корпорацій" стартує 19 вересня
27 липня 2021
Відкрито реєстрацію на новий сезон "Битви корпорацій"
28 червня 2021
ФЕД - абсолютний чемпіон VI сезону Битви корпорацій
14 червня 2021
"Битва корпорацій". Staleks - переможець етапу "Лазертаг"
31 травня 2021
Битва корпорацій. Команда "Метрополітену" - переможець етапу з покеру
Інформаційні платформи