Харківський "Велодень" пройде 20 травня

15 березня 2017 12:11

У цьому році один з наймасштабніших спортивних проектів Харкова об'єднає всіх велолюбителів 20 травня. Традиційно харківський "Велодень" привертає увагу більше 10 тисяч велосипедистів. Цього року організатори планують зібрати ще значнішу армію шанувальників велоруху.

Для залучення нових велолюбителів рекламним агентством "ТАТО" була розроблена і реалізована індивідуальна концепція "Велодня-2017". Таким чином, оновлений "Велодень" отримав нове "обличчя": логотип, слоган і ідею.

Більше того, "Велодень-2017" презентує ще одну новинку - першу соціальну мережу для велосипедистів "Bikesimizer". Унікальна платформа для велолюбителів з усього світу вперше буде презентована на харківському "Велодні" і виступить генеральним спонсором події.

Організацією самого заходу традиційно виступить злагоджена команда "Велодня", Харківського велосипедного союзу, "Харків Туриста" і "Велопланети" за підтримки Департаменту молоді та спорту Харківської міської ради.

Довідка:

Велодень - це масштабний соціально-спортивний проект, який проходить в Харкові з 2006-го року, популяризує здоровий спосіб життя і пропагує безпеку та взаємоповагу до всіх учасників дорожнього руху.


Теги:


Інформаційні платформи