Харківський футбольний клуб "Геліос" проводить передсезонну підготовку

15 лютого 2017 09:19

Команда "Геліос", що представляє Харків в Першій лізі чемпіонату України з футболу, продовжує підготовку до старту весняної частини сезону. За підсумками першої частини національної першості харків'яни займають 4 місце в Першій лізі і ведуть боротьбу за одну з двох путівок до Прем'єр-ліги - елітного дивізіону чемпіонату України.

У рідному Харкові, починаючи з 12 січня, підопічні тренера Сергія Сізіхіна провели два початкових циклу зимової підготовки. В рамках першого етапу предсезонки основний склад "Геліоса" працював окремо від ймовірних новачків команди. Перегляд останніх увінчався тим, що клуб уклав контракти з 27-річним півзахисником Дмитром Скобловим, який восени грав за "Буковину" з Чернівців, а також 26-річним півзахисником Дмитром Гранкіним з харківської аматорської команди "Соллі-Плюс". Крім цього, було досягнуто згоди про укладення нового контракту із захисником Ігорем Коротецький. Ну а в самому початку зимової підготовчої роботи "Геліос" оголосив про продовження угод з капітаном команди Сергієм Лобойко і хавбеком Ігорем Луценко.

Заключним акордом домашніх циклів підготовки "сонячних" став контрольний спаринг з молодіжним складом дніпровського Дніпра. Гра пройшла під диктовку "Геліоса" і завершилася його перемогою з рахунком 3: 2. Голи у харків'ян забили Владислав Кравченко, Антон Кіча та Руслан Івашко.

Починаючи з 11 лютого, гравці, тренери та обслуговуючий персонал "Геліоса" розгорнули свій тренувальний табір в турецькій Анталії. Проживають харків'яни в готелі Topkapi Palace, а тренуються в розташованому тут же готельному спорткомплексі. До 16 лютого "сонячні" працюватимуть в напруженому режимі дворазових тренувань. Заняття проводяться то на піску, то на полях з природним покриттям.

Свій перший контрольний спаринг збору в Туреччині підопічні Сергія Сізіхіна проведуть з узбецьким "Металургом" з Бекабада. "Металурги" за підсумками чемпіонату Узбекистану 2016 посів сьоме місце. У 30-ти проведених матчах вони набрали 49 очок, здобувши 14 перемог при 7 нічиїх та 9 поразках.

Наступні контрольні матчі "Геліос" проведе 19 і 23 лютого.

Прес-служба ФК "Геліос"




Новини в тему

25 жовтня 2023
У Харкові пройде благодійний турнір з міні-футболу
25 жовтня 2023
У Харкові визначили найсильніших футболістів серед вихованців ФК і ДЮСШ
21 серпня 2023
Харківський "Металіст" представив нового віцепрезидента
20 серпня 2023
Визначено переможців турніру з футболу «Дитячі мрії»
15 серпня 2023
"Житлобуд-1" здобув першу перемогу в сезоні
12 серпня 2023
В урбан-парку на Салтівці відзначили День молоді "Харківʼяни разом"
12 серпня 2023
У Харкові пройшов студентський турнір з міні-футболу, присвячений Дню молоді
07 серпня 2023
"Житлобуд-1" повертається в тур. Відомий оновлений склад
15 серпня 2023
У Харкові пройде турнір з футболу, присвячений Дню міста
04 липня 2023
Легенда харківського футболу проводить благодійний аукціон на підтримку ЗСУ
Інформаційні платформи