"Харківські теплові мережі" - переможець 9-го етапу Битви корпорацій

26 квітня 2016 15:15

23 квітня всі учасники "Битви корпорацій" заплановано зібралися на полігоні СДЮШОР "Комунар", щоб спробувати свої сили в 9 етапі Битви корпорацій. Стрільба з лука для багатьох учасників турніру до самого кінця здавалася загадковою та непростим видом спорту. Проте, на практиці етап вийшов захоплюючим і бойовим до самого фінального поєдинку.

Стрільба з лука зібрала 13 команд. Лише кілька компаній з особистих причин не змогли взяти участь.

Таким чином, всі учасники провели спочатку кваліфікаційний етап, де за результатами визначили кращих. І вже після цього стали змагатися один з одним.

Фаворити дали про себе знати з самого початку. Команда ХТС зібрала під свої прапори колишніх, але дуже досвідчених лучників, які буквально з перших пострілів позначили свої наміри завоювати золото.

Не відставали про більш іменитих суперників й інші компанії. Так, Adidas, Freshline, Водоканал та УСК показали стрілянину дуже високого рівня. Це й не дивно, адже саме ці команди найбільше приділили увагу підготовчого періоду і тренувалися майже щодня.

Передбачувано, вищеназвана п'ятірка й розподілила між собою призові місця. ХТС стали першими, Adidas - другими, а Freshline - третіми. Водоканал з УСК замкнули п'ятірку лідерів.

Тепер, в загальному заліку за два тури до кінця, ХТС увірвався до лідируючої трійки, потіснивши, тим самим, Приватбанк та Центр доктора Бубновського. Adidas же зміцнився на другій позиції. Водоканал все ще комфортно лідирує.

Однак попереду два заключних етапу: стрітбол та пляжний волейбол, які все розставлять на свої місця.

Нагадаємо, що «Битва корпорацій» - це спортивний корпоративний турнір, в якому беруть участь спортсмени-аматори, що представляють свою компанію. Змагання проходять на протязі 10 місяців (з вересня по червень). У 1-му сезоні турніру вже відбулося дев'ять етапів, а саме: з міні-гольфу, міні-футболу, волейболу, бадмінтону, боулінгу, настільного тенісу, настільного багатоборства, легкоатлетичного багатоборства і стрільби з лука.




Новини в тему

02 лютого 2022
Весняний кубок "Битви корпорацій" стартує наприкінці лютого
14 грудня 2021
"Creator IQ" – володар "Осіннього Кубку" Битві корпорацій
29 листопада 2021
Битва корпорацій. Creator IQ - переможець етапу з дартсу
08 листопада 2021
"Метрополітен" втретє поспіль став чемпіоном з настільного тенісу у "Битві Корпорацій"
20 вересня 2021
Staleks - переможці першого етапу "Битви корпорацій"
14 вересня 2021
"Битва корпорацій" стартує 19 вересня
27 липня 2021
Відкрито реєстрацію на новий сезон "Битви корпорацій"
28 червня 2021
ФЕД - абсолютний чемпіон VI сезону Битви корпорацій
14 червня 2021
"Битва корпорацій". Staleks - переможець етапу "Лазертаг"
31 травня 2021
Битва корпорацій. Команда "Метрополітену" - переможець етапу з покеру
Інформаційні платформи