Харківські синхроністки підтвердили свій зірковий статус на ЧУ

20 грудня 2021 15:43

Дівчата з Харкова перемогли у всіх видах програми.

Чемпіонат України з синхронного плавання 2021 року, який зібрав учасниць із Харкова, Києва, Донецької, Одеської та Миколаївської областей, відбувся у харківському басейні "Локомотив". Господарки акваторії завоювали 10 золотих, 6 срібних та 1 бронзову нагороду.

Команда "Харківська область-1" (Владислава Алексіїва, Марина Алексіїва, Вероніка Гришко, Олеся Дерев’янченко, Софія Мацієвська, Ангеліна Овчиннікова, Анастасія Солдатенкова, Валерія Тищенко, Софія Спасибо та Марта Федіна) стали чемпіонками в довільній та технічній програмах груп, а також у хайлайті.

Команда "Харківська область-2" (Амелія Волинська, Марія Зачепа, Марія Здоровцова, Аліса Кулик, Аліна Онопрієнко, Марія Хованська, Анастасія Шмоніна, Анна Нестеренко, Аріна Штеплюк та Дар’я Мошинська) перемогла у комбінованій програмі груп, а також посіла другі місця у довільній та технічній програмах груп. На третьому місці у цих дисциплінах розташувалася команда "Київ-1". Також киянки стали другими у комбі та хайлайті. Бронзові медалі тут дісталися команді Миколаївської області.

В сольній технічній та довільній програмах чемпіонкою стала Марта Федіна. Ще одна харків’янка Дар’я Мошинська завоювала "срібло". Бронзові медалі - у спортсменок із Києва.

У змаганнях дуетів Марта Федіна та Анастасія Солдатенкова стали чемпіонками у технічній програмі. У довільній перше місце посіли сестри Владислава та Марина Алексіїви. Анастасія Шмоніна та Дар’я Мошинська - другі в обидвох програмах. Треті місця дісталися київським дуетам.

В мікс-дуетах харківські синхроністи Данило Вожов та Аліса Медведєва стали чемпіонами у довільній та технічній програмах. Срібні медалі здобули спортсмени з Донецької області, "бронзу" у технічній програмі - харків’яни Антон Селезньов та Христина Атаманчук, у довільній - кияни.

У загальнокомандному заліку з результатом 802.724 бали перемогла команда "Харківська область-1". Друге місце виборола "Київ-1" (744.097). "Харківська область-2" - третє (664.376 балів).




Новини в тему

20 березня 2024
Харківські велосипедисти відзначилися у серії нацзмагань з велокросу
18 березня 2024
Авраменко виграв ЧУ з дзюдо
21 лютого 2024
Монзуль замінила очолила комітет арбітрів УАФ
22 лютого 2024
Харківʼяни – віцечемпіони ЧУ з ММА у командному заліку серед дорослих
12 лютого 2024
Харківʼянки поборються за нагороди ЧЄ з важкої атлетики
04 лютого 2024
Збірна України з синхронного плавання – віцечемпіонки світу з водних видів спорту
26 cічня 2024
У Харкові стартував "Зимовий Кубок з кіберспорту серед студентів"
27 cічня 2024
У Харкові відбувся заключний етап "Зимового Кубку з кіберспорту серед студентів"
29 cічня 2024
Харківʼяни – віцечемпіони міжнародного турніру ж бадмінтону в Ісландії
22 cічня 2024
Харківські дзюдоїсти – чемпіони національного турніру у Дніпрі
Інформаційні платформи