Харківські лучники перемогли на European Grand Prix

04 травня 2017 10:33

У Польщі відбувся перший етап Гран-Прі Європи зі стрільби з луку, на якому лучники Харківщини здобули дві золоті та одну бронзову нагороду.

Золоті медалі були завойовані в командних змаганнях. Чоловіча збірна України зі стрільби з класичного лука, до складу якої увійшли харків’янин Віктор Рубан, а також Георгій Іваницький зі Львова та Олексій Гунбін з Сум, у фіналі з рахунком 5:4 здолала суперників з Росії.

Переможно завершила цей етап Гран-Прі жіноча збірна України зі стрільби з блочного лука, до складу якої увійшла харків’янка Олена Борисенко. У фіналі Олена, а також киянки Вікторія Д’якова та Тетяна Познякова, з рахунком 214:207 перемогли збірну Італії.

Також на рахунку Олени Борисенко була бронзова медаль в індивідуальній стрільбі з блочного лука. У поєдинку за третє місце вона з рахунком 139:132 здолала суперницю з Італії. Друге місце в жіночому блочному луку посіла киянка Вікторія Д’якова, а перемога дісталася українці Марії Школьній, яка зараз виступає за Польщу.

Загалом на цьому Гран-Прі українські лучники здобули 2 золоті, 1 срібну та 2 бронзові нагороди та посіли друге місце в медальному заліку, пропустивши вперед лише італійців, на рахунку яких було 9 нагород, у тому числі 4 золоті.

Наступний етап Гран-Прі відбудеться з 16 по 21 травня в Румунії. Про це повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА.




Новини в тему

05 травня 2017
Харківська лучниця завоювала золоту медаль Гран-прі Європи
02 травня 2017
Харків'янин Віктор Рубан - чемпіон першого етапу Гран-Прі Європи зі стрільби з лука
03 лютого 2017
Харківська скелелазка стала срібним призером на турнірі в Польщі
18 серпня 2016
У Харкові пройдуть змагання зі стрільби з лука на Кубок міського голови
18 вересня 2015
У місті відкрили тир для тренування спортсменів
17 серпня 2015
У Харкові пройшли змагання зі стрільби з лука «Стріли Слобожанщини»
Інформаційні платформи