Харківські акробати завершили рік традиційним турніром

28 грудня 2018 10:12
21 та 22 грудня в Школі вищої спортивної майстерності відбувся відкритий Кубок Харкова зі стрибків на акробатичній доріжці «Шалений Новий рік».
 
Участь у змаганнях взяли 213 спортсменів з Харкова, Полтави, Миколаєва, Шостки, Генічеська, Мелітополя та Дрогобича, які розіграли медалі в усіх вікових групах.
 
За підсумками турніру переможцями та призами серед майстрів спорту стали: Данило Шутенко (Харків), Остап Михайлевич (Дрогобич), Денис Минайлов (Харків).
 
Серед дівчат перше місце з однаковим результатом розділили харків’янки Софія Теплухіна та Олександра Каракуця. Друге місце посіла Ганна-Марія Вагіла з Дрогобича, а бронзовою призеркою стала харківська спортсменка Катерина Жукова.
 
У змаганнях серед кандидатів в майстри спорту призові місця розподілилися наступним чином: Інна Козуб (Харків) та Ярослав Колесніков (Харків), Євгенія Жгута (Дрогобич) та Матвій Савенко (Харків), Ольга Котик (Дрогобич) та Михайло Макаров (Харків).
 
«Цим турніром ми традиційно підбиваємо підсумки року. Він поєднує і змагання, і новорічне свято для дітей, а також є масовим стартом, на якому ми очікуємо на нових зірочок, - зазначила головний суддя змагань Марина Романова. - 2018 рік був дуже успішним для харківських спортсменів. Наша збірна команда виграла Кубок України серед дівчат, Софія Теплухіна виграла юнацький чемпіонат України та успішно дебютувала на дорослому рівні, посівши третє місце на Кубку України. На міжнародній арені Олександра Каракуця посіла шосте місце на чемпіонаті Європи».
 
Наступний рік буде не менш насиченим. Перші старти всеукраїнських змагань розпочнуться вже у лютому. У квітні відбудеться юнацький чемпіонат України, а влітку Генічеськ прийматиме дорослий чемпіонат, який буде відбором на Кубок світу.

Теги: спорт,


Новини в тему

22 лютого 2020
Катерина Шакалова перемогла на чемпіонаті Європи з грепплінгу
19 лютого 2020
У Харкові пройде чемпіонат України з історичного фехтування
11 cічня 2020
Харківський альпініст встановив рекорд на найвищому у світі вулкані
09 cічня 2020
Юні харків’яни відправилися на III зимові Юнацькі Олімпійські ігри
09 грудня 2019
У Київському районі пройшли змагання з кульової стрільби
06 грудня 2019
Харківські чирлідери здобули перемогу на чемпіонаті України
21 листопада 2019
У Київському районі пройшла сімейна естафета
19 листопада 2019
Завтра на Олексіївці відкриється міський центр єдиноборств
18 листопада 2019
Марія Жигалова перемогла на чемпіонаті світу з гирьового спорту
05 листопада 2019
У Харкові пройде фестиваль технічних видів спорту
Інформаційні платформи