Харків'янки позмагалися за титул чемпіонок України

21 травня 2021 08:05

Національна першість України з художньої гімнастики відбулася у Білій Церкві. За титул чемпіонок країни змагалися 330 грацій з 23 областей.

Серед гімнасток, що виступали за програмою майстрів спорту, Харківську область представляли: Лілія Папка, Анастасія Лєнкова, Олександра Ніколаєвич, Яна Крикливенко, Поліна Пашиніна та Поліна Шевченко (МК ДЮСШ "Восток", тренери: Олена Філенко, Світлана Черкасова, Ірина Балашова). Грації потрапили до фіналів в групових вправах з 5-ма м'ячами та трьома обручами + двома парами булав. В обидвох категоріях дівчата посіли сьоме місце.

Серед гімнасток, що виступали за програмою кандидатів у майстри спорту Харківську область представляли: Олеся Роганова, Альбіна Булдакова, Дарина Баглай, Інна Кудіна, Дарина Денисенко, Софія Колупаєва (ДЮСШ з художньої гімнастики, тренери: Ірина Петрова, Валерія Байєр, Дар'я Петрова). Дівчата посіли 2 місце у вправі з м'ячами і 3 місце у вправі зі стрічками. Команда виконала норматив майстрів спорту.

Серед гімнасток, що виступали за програмою кандидатів в майстри спорту в індивідуальній першості, 1 місце у багатоборстві (групові вправи у складі національної збірної команди України) здобули Анастасія Ікан та Валерія Панченко. Ніколь Савіна стала першою у багатоборстві серед юніорів, а Софія Артеменко - п'ятою. Ніколь Красюк перемогла у групових вправах у складі національної збірної команди України.




Новини в тему

06 листопада 2023
Нікольченко й Ікан – переможниці міжнародного турніру у Польщі
05 вересня 2022
Харківська грація поїде на ЧС з художньої гімнастики
24 лютого 2021
В Харкові відбудеться фестиваль художньої гімнастики
14 грудня 2020
В Харкові пройшов фестиваль "Юні грації"
11 березня 2015
Завершилися Х ювілейні змагання з художньої гімнастики «Краса врятує світ»
Інформаційні платформи