Харків приймав борців з семи країн світу

25 cічня 2019 15:56
З 22 по 24 січня у Палаці спорту «Локомотив» відбувся відкритий Всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед кадетів пам’яті Заслуженого тренера України Леоніда Дуная.
 
Участь у змаганнях взяли 470 юнаків та дівчат 2002-2004 років народження з Азербайджану, Вірменії, Грузії, Казахстану, Киргизії, Молдови та України.
 
Під час урочистої церемонії відкриття усіх присутніх від Харківської облдержадміністрації привітав начальник Управління у справах молоді та спорту Віталій Кириленко.
 
Впродовж двох днів турніру борці сперечалися за медалі в індивідуальних змаганнях, а в заключний - поборолися за командні нагороди. У командних змаганнях перемогла збірна Грузії, а збірна України посіла друге місце.
 
За підсумками особистих змагань господарі килимів - харківські борці завоювали 4 срібні нагороди.
 
Володимир Качанов став срібним призером у вазі до 80кг. На шляху до фіналу він поборов суперників з Одеси, Сум, Львова і Донецької області, а у двобої за «золото» поступився Давіту Когуашвілі з Грузії.
 
Рустам Пелін у ваговій категорії до 110кг здолав трьох суперників з Донецької області і також вийшов у фінал, де поступився грузину Ніколозу Барабадзе.
 
Ще дві нагороди вибороли дівчата. Альбіна Рилля у ваговій категорії до 53кг здолала трьох суперниць з Житомира та одну - з Херсона, але у фіналі поступилася іншій представниці Херсонської області Наталі Клівчуцькій.
 
У ваговій категорії до 65кг срібною призеркою стала Дарина Рутенко. На шляху до фіналу вона перемогла харків’янку Анастасію Анісімову та суперницю з Дніпра, але у вирішальному поєдинку поступилася Євгенії Седих з Донецької області.
 
Турнір пам’яті Леоніда Дуная, за традицією, відкрив новий сезон в українській боротьбі та став для спортсменів одним з етапів підготовки до чемпіонату України серед кадетів, який з 16 по 19 квітня відбудеться в місті Бахмут Донецької області.



Новини в тему

04 лютого 2021
Харківські борці привезли медалі з міжнародного турніру
22 cічня 2021
Харківський борець став чемпіоном України
21 cічня 2021
У Харкові проходить чемпіонат України з вільної боротьби
18 cічня 2021
Харків'янин виборов "бронзу" на змаганнях у Загребі
11 cічня 2021
Харківський студент став кращим спортсменом України
14 грудня 2020
Харків’янин виборов "бронзу" на ЧС з греко-римської боротьби
21 жовтня 2020
Борці Харківщини успішно виступили на Кубку України
05 березня 2020
Харківський борець визнаний кращим спортсменом України
10 лютого 2020
Харківську модель розвитку спорту поширюватимуть в Україні
22 грудня 2019
У Харкові вперше в історії відбудеться фінал Кубку України з футболу серед жіночих команд
Інформаційні платформи