"Kharkiv Sport Academy". Студенти четвертого потоку завершили навчання

22 листопада 2021 11:19

У Харкові підбили підсумки курсів спортивного маркетингу та менеджменту "Kharkiv Sport Academy 4.0".

"Kharkiv Sport Academy 4.0" ("Спортивна Академія") для представників спортивних федерацій складалася з двох безкоштовних курсів - "спортивний маркетинг" і "спортивний менеджмент".

Курс спортивного маркетингу Департамент у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради проводив вчетверте. Це спільний проєкт із креативним агентством "Boomerang". Протягом двох місяців слухачі (представники міських та обласних спортивних федерацій (асоціацій) і клубів Харкова) відвідували теоретичні та практичні заняття, на яких опановували навички розвитку власного бренду, копірайтингу, створення та наповнення сторінок у соціальних мережах, вчилися їх позиціонувати та просувати. Мета курсів - щоб кожна федерація або спортивний клуб міста створили власний інфомаційний ресурс. Це необхідно для того, щоб в місті запрацювала одна інформаційна екосистема, в якій городяни і ЗМІ з перших вуст зможуть оперативно отримувати достовірну інфомацію про той чи інший вид спорту та його представників.

"Ми продовжуємо плідно співпрацювати зі спортивними клубами і федераціями, допомагаємо їм вирости і стати конкурентними на спортивному ринку країни, щоб і вони мали можливість отримувати різні гранти на проведення тієї чи іншої спортивної діяльності. Перший крок на розкрутці федерацій сьогодні - вміти представляти і просувати себе і популяризувати свій вид спорту в інтернеті. Можна робити це безкоштовно, механізмів і та ресурсів в інтернеті вистачає. Знання, які ми передаємо, їм у цьому допоможуть", - підкреслив керівник креативного агентства "Boomerang" Дмитро Грицький.

А от курс спортивного менеджменту в рамках "KSA 4.0" Департамент проводив вдруге. Тут навчалися ті представники федерацій та спортклубів, які успішно опанували всі навички з маркетингу. Слухачі дізналися про особливості стратегічного планування, як збільшити свій дохід через правильний брендинг федерації, як інвестувати в спортсменів із прибутком. "Студенти" визначили сучасні спортивні тренди, навчились управляти персоналом та конфліктами, вести переговори та обговорили принципи спортивного права.

"Спортивний менеджмент ми викладаємо вдруге. На цому курсі викладачі робили акценти на сучасних спортивних трендах, навчали "студентів" управляти персоналом та конфліктами, вести переговори та обговорили принципи спортивного права. І нам дуже приємно, що серед харківських федерацій і клубів ці лекції затребувані, бо вони, дійсно, корисні. Міська влада намагається зробити все можливе для того, щоб спортивний досвід найрозвиненіших країн світу нарешті був реалізований і у Харкові та в усій Україні. Сподіваюся, що отримані знання дадуть змогу нашим "студентам" реалізувати завдання та цілі, передбачені спортивною стратегією міста Харкова", - зазначив заступник директора Департаменту - начальник управління менеджменту та маркетингу у сфері спорту Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Віталій Коваленко.

Всі "студенти" "KSA 4.0" отримали сертифікати про завершеня навчання.




Новини в тему

03 квітня 2023
Розпочалося навчання у Kharkiv Sport Academy 5.0
29 березня 2023
“Kharkiv Sport Academy 5.0” стартує у квітні! Встигніть записатися на навчання!
01 липня 2022
Міністри спорту 35 країн вимагають призупинити членство рф і білорусі у міжнародних федераціях
19 cічня 2022
До уваги тренерів та вчителів фізкультури!
01 жовтня 2021
Розпочалося навчання у Kharkiv Sport Academy 4.0
22 вересня 2021
Продовжується реєстрація на курси Kharkiv Sport Academy 4.0
26 травня 2021
"Kharkiv Sport Academy 3.0". Слухачі курсу "спортивний маркетинг" завершили навчання
05 квітня 2021
Стартувало навчання в Kharkiv Sport Academy 3.0
16 березня 2021
Триває реєстрація на курси Kharkiv Sport Academy 3.0
03 березня 2021
Стартує реєстрація на курси Kharkiv Sport Academy 3.0
Інформаційні платформи