Підсумки спортивного 2020 року

31 грудня 2020 12:09

Напередодні свят прийнято підбивати підсумки. Це особливо актуально в умовах пандемії: люди в усьому світі багато чого переосмислили, по-новому розставили пріоритети, навчилися жити в нових реаліях. Все це також стосується і роботи Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської міської ради. Працювати було складно, не всі заплановані заходи вдалося провести, але ми не сиділи склавши руки!

Наша дружна команда працювала і офлайн з дотриманням всіх карантинних заходів, і онлайн, коли не було іншої можливості. Разом зі спортсменами ми відкривали нові спортивні майданчики, спільно з представниками спортивних клубів та федерацій організовували дитячі турніри та змагання для професіоналів та любителів, обмінювалися досвідом, навчали і самі здобували нові знання.

Тож бажаємо всім харків’янам у новому 2021-му році ніколи не зупинятися на досягнутому, самовдосконалюватися і підкорювати нові вершини! Будьте здорові, щасливі, активні та готові до будь-якого виклику! Дякуємо всім, хто провів 2020-й рік разом із нами!


Теги: підсумки


Новини в тему

31 грудня 2022
Спортивні підсумки 2022 року
17 лютого 2016
У Харкові нагородили кращих спортсменів і тренерів 2015 року
17 квітня 2015
Дати виходу випусків проекту «Я ЗМОЖУ!»
14 квітня 2015
Харкові відбувся 2-й Харківський міжнародний марафон
Інформаційні платформи