Завершився III сезон "Битви корпорацій"

11 червня 2018 13:31

260 днів, понад 2000 спортсменів, 24 команди, близько 200 сотень медалей, 37 кубків, 10 видів спорту, 1 абсолютний чемпіон - все це III сезон кращого корпоративного турніру Харкова "Битви корпорацій".

З 23 вересня 2017 по 9 червня 2018 року 24 команди боролися у наймасштабнішому змаганні міста "Битві корпорацій".

9 червня по закінченню етапу "Пляжний волейбол" організатори підбили підсумки всього турніру.

На початку були нагороджені призери Весняного кубка турніру. Кубок за третє місце - дістався команді КП «Харківські теплові мережі», срібний кубок заслужено відправився хлопцям з заводу АТ "Турбоатом" і Весняний Кубок Чемпіонів був переданий в руки переможців - команди КП "Харківводоканал".

З великим задоволенням були вручені нагороди кращим спорстменов всього сезону. Ними стали - Олена Діденко з команди "Ciklum" і Олександр Сірко з КП "Харківводоканал".

Також команда "Ciklum" удостоїлася звання кращої IT-компанії "Битви корпорацій", так як крім дружного і веселого колективу, хлопці показали найвищі підсумкові результати, влаштувавшись на 7 місці загальній турнірній таблиці.

Традиційно організатори виділили шістку кращих команд, які крім заохочувальних призів отримали і знижкові сертифікати на участь в наступному сезоні.

Отже, 6-е місце завоювали дебютанти - команда "Whitebox", 5-ми стали хлопці з ДП "Харківське конструкторське бюро з машинобудування", трохи не дотягли до трійки спортсмени з КП "Харківські теплові мережі", а ще одні новачки – АТ "Турбоатом" стали третіми, другими - "ADIDAS"і абсолютними чемпіонами третій рік поспіль стала команда КП "Харківводоканал"!

Окремо хотілося б виділити цілу когорту команд IT-компаній Харкова, які своїм солідним представництвом в турнірі (а це цілих 7 команд - Ciklum, JustCoded, Softserve, Artjoker, G5, Promodo, ArtLemon) додали турніру яскравих фарб і емоцій.

Талановиті і організовані команди Freshline, Владар, Атлант, ФЕД, Ветсинтез, Бісквіт-Шоколад, Novo Abrasive, Альфа-Банк і Credit Agricole також гідні самих утішних слів подяки і похвали за чудовий спортивний сезон.

І, звичайно, негласним титулом команди глядацьких симпатій від організаторів удостоїлася команда "АЛЛО", яка перша з усіх учасників "Битви корпорацій" розширила географію турніру на сусідні області, залучаючи до участі в змаганнях хлопців з Дніпра, Полтави та інших міст.

Ми вдячні всім командам, федераціям, арбітрам, уболівальникам, партнерам та спонсорам турніру!

IV сезон "Битви корпорацій" - не за горами!

Всі на Битву! 




Новини в тему

16 грудня 2020
Визначився переможець "Битви Корпорацій" в інтелектуальній грі
23 листопада 2020
"Creator IQ" - переможець етапу зі стрітболу в "Битві корпорацій"
30 вересня 2020
Creator IQ — перший переможець нового сезону «Битви корпорацій»
24 вересня 2020
Презентовано команди нового сезону «Битви корпорацій»
04 вересня 2020
Триває реєстрація на участь у найкращому корпоративному турнірі Харкова — «Битву корпорацій»
21 липня 2020
Відкрито реєстрацію на VI сезон Битви корпорацій
07 липня 2020
Команда Харківської міської ради стала чемпіоном сезону Битви корпорацій
05 липня 2020
Визначено переможця завершального етапу «Битви корпорацій»
Інформаційні платформи