«ГОНКА НАЦІЇ» у Харкові!!!

31 березня 2016 13:01

28 травня на території Журавлівського гідропарку відбудуться вражаючі забіги з перешкодами «ГОНКА НАЦІЇ». Навіть якщо Ви раніше брали участь в марафонах, тріатлоні, пейтбольніх іграх, займаєтеся CrossFit або іншими видами активного спорту, «ГОНКА НАЦІЇ» стане для Вас справжнім випробуванням і справжньою авантюрою, яка під силу кожному, тому кожен повинен це спробувати.

Забіги проходять на спеціальних трасах, до створення яких ми залучили професійних спортсменів та керівників елітних спецпідрозділів ЗСУ, СБУ та МВС. Ми вивчили досвід інших країн, де проходять схожі змагання, такі як SPARTAN RACE (США), TOUGH MUDDER (США), SUPER HERO (США), MUD RUN (США), THE COLOR RUN (США), TRU GRIT (Австралія), участь в яких беруть мільйони учасників. Пора й українцям мати схожі змагання!!!

"Біг Сили" 5 км + 15 перепон.

Чи не впевнені, що здатні подужати? Не біда - у нас є все, щоб вас підготувати. Перед кожним забігом організовуються спеціальні майстер-класи, де ми даємо поради щодо здорового харчування, проводимо ДЕМО-версію змагань з можливістю ознайомитися з перешкодами, які Вас чекають на трасі.

Чому саме наші забіги з перешкодами? Чому саме зараз? Тому, що саме зараз надзвичайно актуальна тема самовдосконалення, наша мета зробити Вас активними, здоровими та готовими до змін, повернутися до наших коренів, коли біг через ліси, болота та степу був частиною повсякденного життя наших предків. Саме тому наш девіз: «Гордися собою». Ми змусимо Вас відірватися від дивана, вийти на важкопрохідні дороги, кинутися в безодню пригод, проекзаменувати Вашу витривалість і наповнити життя адреналіном змагань і досягнень! Саме наші забіги з перешкодами - це найкращий спосіб перевірити Вашу твердість, наполегливість, швидкість прийняття рішень і почуття гумору!

Дисципліни:

  • 9:00 - Забіг «ELITE»
  • 9:30 - Забіг «STANDART 1»
  • 10:00 - КОМАНДНИЙ ЗАБІГ
  • 10:30 - Забіг «STANDART 2»
  • 11:30 - Забіг «STANDART 3»

Отже, реєструйся, готуйся і на СТАРТ!!!

Реєстрація триває до 25 травня!

Зареєструватися можна тут.

За всіма питанням звертайтеся сюди.

Контакти організаторів: info@racenation.com.ua

тел: (063)-335-81-95


Теги:


Інформаційні платформи