Геннадій Кернес нагородив найкращих спортсменів і тренерів року

29 березня 2017 10:28

Нагородження переможців та призерів міських оглядів-конкурсів, кращих спортсменів, тренерів, працівників спортивних установ і організацій відбулося сьогодні 28 березня, у Харківській міській раді.

Під час церемонії нагородження Харківський міський голова Геннадій Кернес подякував усім переможцям і призерам за завзятість, цілеспрямованість і волю до перемоги.

«Ви є дуже важливими людьми в житті міста, тому що завдяки вашим успіхам Харків уперше був визнаний найспортивнішим містом в Україні. Це ваша заслуга. Ми дуже добре уявляємо всі труднощі, які ви долаєте, які сили прикладаєте і які внутрішні ресурси задіюєте, щоб піднятися на п'єдестал. Але коли ви туди піднімаєтеся, то ми пишаємося тим, що ви - харків'яни, українці», - зазначив Геннадій Кернес.

Міський голова вручив дипломи, кубки кращим професійним спортсменам і тренерам року, кращим ДЮСШ та вчителям фізкультури, клубам за місцем проживання, переможцям і призерам Спартакіади працівників департаментів, райадміністрацій та депутатів Харківської міськради, шкільних оглядів-конкурсів тощо.

«Вам відоме моє ставлення до спорту. Волею долі я став прикутий до візка, але ви знаєте, що я - любитель спорту і здорового способу життя. Тому прошу вас: давайте в такому ж темпі і далі продовжувати працювати, а час покаже, яких результатів ми досягнемо», - сказав після нагородження учасників прийому Геннадій Кернес.




Новини в тему

23 травня 2023
На Харківщині для дітей і підлітків провели патріотичну військово-спортивну гру
26 cічня 2023
У Харкові пройде освітньо-спортивний проєкт “Енциклопедія спорту”
31 грудня 2022
Спортивні підсумки 2022 року
01 грудня 2022
Приєднуйтесь до онлайн-трансляції гала-зустрічі “Kharkiv Sport City”
14 вересня 2022
Визначені переможці відеоконкурсу до Дня фізкультури та спорту
10 вересня 2022
10 вересня – День фізичної культури і спорту
09 вересня 2022
Триває відеоконкурс до Дня фізкультури та спорту
29 липня 2022
Тренування та старти онлайн. Харківський спорт переходить на новий формат
19 липня 2022
Сьогодні – день тренера
02 липня 2022
2 липня – Міжнародний день спортивного журналіста
Інформаційні платформи