"Геліос" виграв перший спаринг 2018 року

24 cічня 2018 11:39

Харківський "Геліос" зіграв перший товариський матч в рамках підготовки до Чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги. Суперником по матчу був "Авангард" з Краматорська.

Тренерський штаб Ігоря Рахаева задіяв у поєдинку з краматорців всіх гравців команди, а також кілька виконавців, які перебувають на перегляді. Виняток склали лише капітан колективу Сергій Лобойко і голкіпер Максим Єрохін. Вони після травм в перші дні зимової підготовки працювали за індивідуальними програмами.

Перша половина матчу вийшла "сухий". Гру вели "сонячні", добившись хорошого ігрового переваги над суперниками, але ті, в свою чергу, періодично різко контратакували і мерзнути варту воріт "Геліоса" Денису Сидоренко не дозволяли.

У другій половині поєдинку співвідношення сил на полі несильно змінилося. І ставка на контригру принесли на 67-й хвилині успіх гравцям "Авангарду". В їх рядах точним ударом по володіннях Микити Овчарова відзначився хтось із переглядаються футболістів. 0:1.

Вели в рахунку гості з Краматорська недовго - лише три хвилини. Фланговий рейд у штрафну "Авангарду" гравця, що знаходиться в "Геліос" на перегляді, завершився падінням - рефері зустрічі зафіксував фол і призначив 11-метровий. З "точки" переконливо пробив Артем Козлов - 1:1.

Гол "сонячних" помітно надихнув, і в час, що залишився поєдинку вони знайшли можливість, щоб вирвати на перемогу. На 83-й хвилині Ігор Кошман втілив у гол флангову атаку партнерів. 2:1 - "Геліос" відкрив 2018 й рік вольовий контрольної перемогою.

Свій наступний спаринг зимової підготовки першості 2017/18 рр. "Червоно-чорні" проведуть у понеділок, 29 січня. Суперник - "Нафтовик-Укрнафта" Охтирка.




Новини в тему

25 жовтня 2023
У Харкові пройде благодійний турнір з міні-футболу
25 жовтня 2023
У Харкові визначили найсильніших футболістів серед вихованців ФК і ДЮСШ
21 серпня 2023
Харківський "Металіст" представив нового віцепрезидента
20 серпня 2023
Визначено переможців турніру з футболу «Дитячі мрії»
15 серпня 2023
"Житлобуд-1" здобув першу перемогу в сезоні
12 серпня 2023
В урбан-парку на Салтівці відзначили День молоді "Харківʼяни разом"
12 серпня 2023
У Харкові пройшов студентський турнір з міні-футболу, присвячений Дню молоді
07 серпня 2023
"Житлобуд-1" повертається в тур. Відомий оновлений склад
15 серпня 2023
У Харкові пройде турнір з футболу, присвячений Дню міста
04 липня 2023
Легенда харківського футболу проводить благодійний аукціон на підтримку ЗСУ
Інформаційні платформи