Футбольний клуб "Металіст 1925" вийшов з відпустки

19 червня 2018 09:29

18-го червня, у першій команди нашого клубу закінчився нетривалий літню відпустку. О 16:00 команда в повному складі зібралася біля ВІП-прибудови стадіону "Металіст" і вирушила на навчально-тренувальну базу в селище Високий. Саме там підопічні Сергія Валяєва і будуть готуватися до майбутнього старту в Чемпіонаті першої ліги.

Мабуть, однією з найбільш цікавих тем для уболівальників є кадровий потенціал команди. І, дійсно, в цьому плані є певні новини. Точно не буде в команді захисників Ігоря Чередниченка, Владислава Сидоренко і Юрія Буличова. Всі інші футболісти в команді і сьогодні почали перший втягуючий мікроцикл. Що стосується потенційних новачків, то про їх появі доцільно буде говорити лише через кілька днів, як мінімум, після медичного обстеження. Можна констатувати той факт, що в розташування "жовто-синіх" прибула група, як українських, так і іноземних футболістів. У середу, 20-го червня, також очікуються чергові можливі новачки. Всіх їх тренерський штаб на чолі з Сергієм Валяєвим буде дивитися і пізніше визначатися з доцільністю перебування в команді.

Перше заняття тривало трохи більше 30-ти хвилин. Спочатку головний тренер Сергій Валяєв сказав вступне слово, привітавши хлопців і побажавши їм якомога краще підготуватися до майбутнього важливої події в їх житті - старту у Першій лізі України. Сергій Валентинович зазначив, що майбутній місяць буде досить непростим. По-перше, футболістам необхідно добре підготуватися фізично, по-друге, зігратися з можливими новачками. Ну і, власне, до старту сезону всі ці компоненти і повинні стати запорукою того, що команда до його старту підійде в формі, наближеній до оптимальної. Перше тренування літа складалася з 30-хвилинної пробіжки. Після неї хлопці відвідали і банний комплекс бази. Вдосталь поспілкувавшись і поділившись емоціями від літнього відпочинку, футболісти роз'їхалися по домівках. У вівторок 19 червня - день "Металіста +1925" буде повністю присвячений поглибленому медичному обстеженню, а вже з середи команда почне планомірну підготовку до старту сезону. Працювати "М1925" буде в режимі дворазових тренувань.

Також став відомий і ще один суперник нашої команди на літніх зборах. Так, 9-го липня "жовто-сині" на виїзді зіграють з новачком Прем'єр-ліги - ФК "Полтава". Раніше ми повідомляли і про те, що 13-го числа у Високому "Металіст 1925" проведе контрольний поєдинок проти донецького "Олімпіка".

У перший день зборів тренувальний табір команди відвідало і керівництво клубу на чолі з його засновником Сергієм Стороженком і генеральним директором Володимиром Лінке. Вони також побажали хлопцям хороших зборів, вислухали побажання головного тренера і пообіцяли робити все, щоб команда максимально якісно підготувалася до нового сезону.




Новини в тему

25 жовтня 2023
У Харкові пройде благодійний турнір з міні-футболу
25 жовтня 2023
У Харкові визначили найсильніших футболістів серед вихованців ФК і ДЮСШ
21 серпня 2023
Харківський "Металіст" представив нового віцепрезидента
20 серпня 2023
Визначено переможців турніру з футболу «Дитячі мрії»
15 серпня 2023
"Житлобуд-1" здобув першу перемогу в сезоні
12 серпня 2023
В урбан-парку на Салтівці відзначили День молоді "Харківʼяни разом"
12 серпня 2023
У Харкові пройшов студентський турнір з міні-футболу, присвячений Дню молоді
07 серпня 2023
"Житлобуд-1" повертається в тур. Відомий оновлений склад
15 серпня 2023
У Харкові пройде турнір з футболу, присвячений Дню міста
04 липня 2023
Легенда харківського футболу проводить благодійний аукціон на підтримку ЗСУ
Інформаційні платформи