Дмитро Нерубенко і Руслан Коверя - гравці ФК "Металіст 1925"

08 березня 2017 14:26

Гравцями "Металіста +1925" стали два нових футболіста. Це атакуючий півзахисник Дмитро Нерубенко і воротар Руслан Коверя. Нерубенко в тренувальний процес "жовто-синіх" влився зовсім недавно, а зимовий чемпіонат Харківської області починав у складі першотравневого "Квадро". Коверя, в свою чергу, з першою командою тренується з самого початку зимових зборів. Футболісти заявлені "Металістом 1925" для участі в зимовому чемпіонаті області, а Коверя в суботньому поєдинку проти "Геліос-Академії" провів на полі другий тайм. У п'ятницю разом з партнерами по новій команді Нерубенко і Коверя вирушать на навчально-тренувальний збір в Ужгород.

Нерубенко Дмитро Олексійович
Позиція: півзахисник / нападаючий
Дата народження: 19 июня 1993 р
Зріст: 176 см. Вага: 67 кг.

Футболом почав займатися в харківському училищі фізичної культури №1 (тренери Юрій Несміян і Артем Черняєв). У віці 18-ти років опинився в "дублі" київського "Динамо", який тоді тренували Олександр Хацкевич і Валентин Белькевич. Пізніше грав за команди "Колос" (Зачепилівка) і ЕТМ (Харків). Є в біографії Нерубенко і досвід виступу в європейських клубах. І, якщо в чеському "Бреслава" футболістові закріпитися не вдалося, то ось річний вояж до Німеччини виявився більш успішним. Сезон 2015/2016 рр. він провів в клубах "Мойзельвиц" (Регіональна ліга) і "Грюн-Вайс Брізеланг" (Бранденбург-Ліга). В останньому грав разом з Євгеном Кателіним, з яким зараз пліч-о-пліч виступатиме в "Металісті 1925". На початку цього сезону повернувся в рідне місто.

У 2014-му році в складі збірної академії фізичної культури Дмитро Нерубенко став переможцем студентської ліги ФК "Металіст". У вирішальному поєдинку, який проходив на головному полі ОСК "Металіст", Діма відзначився хет-триком.

Основна позиція - крайній півзахисник. Грає, як справа, так і зліва. Може зіграти також і в нападі.

Коверя Руслан Андрійович
Позиція: воротар
Дата народження 5 лютого 1999 р
Зріст: 185 см. Вага: 85 кг.

Футболом почав займатися в харківському училищі фізичної культури №1 (тренер Олександр Скачко), звідки через рік потрапив в академію ФК "Металіст" (тренери Олександр Храбров і Юрій Мартинюк). Навесні 2016- го академію закінчив, а пізніше прийшов на перегляд в команду "Металіст Юніор". Там і був помічений Олександром Горяїновим, після чого Руслан почав тренуватися з основним складом.

На фото зліва направо: Дмитро Нерубенко і Руслан Коверя.




Новини в тему

25 жовтня 2023
У Харкові пройде благодійний турнір з міні-футболу
25 жовтня 2023
У Харкові визначили найсильніших футболістів серед вихованців ФК і ДЮСШ
21 серпня 2023
Харківський "Металіст" представив нового віцепрезидента
20 серпня 2023
Визначено переможців турніру з футболу «Дитячі мрії»
15 серпня 2023
"Житлобуд-1" здобув першу перемогу в сезоні
12 серпня 2023
В урбан-парку на Салтівці відзначили День молоді "Харківʼяни разом"
12 серпня 2023
У Харкові пройшов студентський турнір з міні-футболу, присвячений Дню молоді
07 серпня 2023
"Житлобуд-1" повертається в тур. Відомий оновлений склад
15 серпня 2023
У Харкові пройде турнір з футболу, присвячений Дню міста
04 липня 2023
Легенда харківського футболу проводить благодійний аукціон на підтримку ЗСУ
Інформаційні платформи