#Обличчя_Харкова Дем’ян “Сержант” – фітнес-тренер, який служить у ЗСУ

30 листопада 2022 09:30

Дем’ян (прізвище не називаємо) із позивним “Сержант” від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну став на захист нашої країни. Наразі чоловік служить в одному з військових підрозділів Харквіщини.

“Сержант” – військовий з багаторічним досвідом. У 2014-2019 роках брав участь в АТО на Донбасі. Після демобілізації довго не обирав цивільну професію, бо завжди цікавився спортом. Тож став фітнес-тренером. “Під прицілом” Дем’яна опинилися інтенсивні напрямки для сильних духом і фізично витривалих (як і він сам): CrossFit, HIIT, Functional, Mobility та інші.

24 лютого чоловік мобілізувався до лав ЗСУ. Наразі проходить службу в одному з підрозділів харківського гарнізону.

За військовим фахом “Сержант” – сапер, разом із побратимами розміновує деокуповані території – Дергачі, Липці, Циркуни, Волохів Яр, Шевченкове, Золочів, Куп’янськ та інші.

При цьому 27-річний тренер не припиняє займатися спортом. У вільний час він тренується сам, мотивує до занять спортом інших військовослужбовців і опікується своїми колишніми клієнтами, допомагає їм правильно обрати навантаження та скорегувати харчування.

“Мрію відкрити свій власний тренажерний зал. Але повноцінно жити і працювати, поки по українській землі ходять вороги, я не можу. Тому спочатку переможемо, відновимо Харків, Україну, а вже потім втілимо особисті мріі у життя”, – сказав “Сержант”.


Теги:


Інформаційні платформи