Делегати міжнародних боксерських організацій високо оцінили підготовку Харкова до чемпіонату Європи

18 травня 2017 12:23

Представники Міжнародної асоціації любительського боксу (AIBA) та Європейської Конфедерації боксу (EUBC) відвідали Харків у рамках координаційного візиту і перевірки підготовки до Чемпіонату Європи з боксу серед чоловіків.

Нагадаємо, чемпіонат пройде в Харкові з 16 по 24 червня.

Делегати AIBA і EUBC відвідали головні локації майбутнього турніру, зокрема, Палац спорту «Локомотив», де відбуватимуться поєдинки, а також зустрілися з організаторами чемпіонату.

«Ми не вперше проводимо міжнародні турніри з боксу в Україні. На даному етапі я дуже задоволений тим, як іде підготовка до чемпіонату. Зі свого боку EUBC готова надати всю необхідну підтримку і поділитися досвідом з українськими партнерами», - повідомив виконавчий директор EUBC Олександр Єгоров.

Раніше Україна вже проводила такі масштабні боксерські турніри, як Чемпіонат світу серед юніорів 2013 року, Кубок Європи, Чемпіонат Європи серед юніорів 2015 року тощо. Але, як зазначив президент Федерації боксу України Володимир Продивус, майбутній чемпіонат Європи обіцяє бути наймасштабнішою подією в українському любительському боксі.

«Цей рік став знаковим для нашої країни, яка отримала можливість показати себе світові. Євробачення, міжнародні фестивалі і спортивні турніри відкривають нашу країну європейській та світовій спільноті. Для Федерації боксу це велика честь увійти в історію світового спорту і зіграти свою роль у презентації України світу», - сказав Володимир Продивус.

Нагадаємо, що чемпіонат Європи з боксу - це один із головних кваліфікаційних турнірів, де будуть розіграні ліцензії на чемпіонат світу з боксу який відбудеться восени в Гамбурзі. У чемпіонаті Європи в Харкові візьмуть участь понад 300 найсильніших боксерів континенту з 40 європейських країн, 80 з яких отримають право боротися за звання чемпіона світу 2017 року.

З питань акредитації та за додатковою інформацією можна звертатися до прес-служби Федерації боксу України за тел.: +38 (097) 911-31-71.




Новини в тему

27 березня 2024
Ражба – бронзовий призер міжнародного турніру з боксу у Литві
02 березня 2024
У Харкові нагородили переможців та призерів товариського турніру з боксу, який відбувся у Польщі
25 лютого 2024
Харківські боксери здобули перемогу на товариському турнірі у Познані
19 лютого 2024
Зіменко виграв міжнародний турнір з боксу у Румунії
22 лютого 2024
Збірна Харкова готується до товариського турніру з боксу у Познані
13 лютого 2024
Толмачов виграв Кубок Странджа 2024
23 cічня 2024
Харківські боксери здобули нагороди престижного міжнародного турніру
13 грудня 2023
Румянцева виграла всеукраїнський турнір з боксу
04 грудня 2023
Савенко виграв всеукраїнський турнір з боксу
27 листопада 2023
Захарєєв – найкращий боксер країни за підсумками ЧУ
Інформаційні платформи