Через Харків пройде Всеукраїнський мотопробіг

23 липня 2021 10:57

Увечері 25 липня центр Харкова стане частиною траси Всеукраїнського мотопробігу єдності.

Близько 300 мотоциклістів проїдуть центральними вулицями міста. Так, увечері 25 липня колона почне рух з вул. Полтавський Шлях і далі буде слідувати за таким маршрутом: пл. Сергіївська - пл. Павловська - пл. Конституції - вул. Сумська - пл. Свободи. На кінцевому пункті відбудеться святковий концерт, який розпочнеться о 19:00.

"Щорічно мотопробіг єдності зростає у своїх масштабах, збільшується кількість міст, однодумців та учасників. Цей рік не стане винятком, тим більше, що пробіг ювілейний. Місія та цілі заходу залишаються незмінними - об'єднати, згуртувати, перезнайомити мотоциклістів, патріотів своєї країни", - розповіли організатори.

Протягом всього мотопробігу учасники везуть із собою прапор України, який передають однодумцям на кордонах областей або регіонів. Крім того, проїжджаючи свою область і місто, мотоциклісти під час супроводження колони використовують їхні прапори. На центральних площах міст робляться короткочасні зупинки, куди можуть прийти і привітати учасників мотопробігу всі бажаючі.

Із Харкова мотоциклісти відправляться 26 липня в 10:00 до Куп'янськ та Ізюма за наступним маршрутом: пл. Свободи - Білгородське шосе - Білгородське шосе до розв'язки з Кільцевою дорогою.

Відзначимо, що мотопробіг стартував 19 липня в Ужгороді. Його маршрут пролягає через 57 населених пунктів. Фінішувати мотоциклісти планують 1 серпня у Запорізькій області на острові Хортиця.




Новини в тему

01 грудня 2022
Приєднуйтесь до онлайн-трансляції гала-зустрічі “Kharkiv Sport City”
13 серпня 2022
"Металіст" зіграє з "Депортіво" благодійний матч на підтримку Харкова
11 липня 2022
Долучайтеся до онлайн забігу "Харків – місто-герой"
01 липня 2022
В Україні пройде благодійний забіг заради відновлення Харкова
07 вересня 2021
Пройди спортивний квест в рамках Спортивного фестивалю
29 жовтня 2020
У Харкові стартували змагання з бадмінтону
26 жовтня 2020
Харків’янка стала триразовою чемпіонкою світу з шашок-64
23 жовтня 2020
ФК «Метал» уперше не здобув перемогу у Другій лізі
14 жовтня 2020
Харківські шпажисти виступили у фіналах чемпіонату України
Інформаційні платформи