Битва корпорацій III. Осінній кубок завершено

18 грудня 2017 16:16

Екватор "Битви корпорацій" за традицією був запланований на середину січня і традиційно етапом, який повинен був визначити осіннього чемпіона став боулінг.

Всім знайомі 23 компанії зустрілися у розважальному комплексі "Місто", де на 10 доріжках повинні були визначити найсильнішого. Турнір проходив в три етапи: кваліфікація, півфінал і фінал.

Після першого кваліфікаційного раунду були відсіяні лише три команди: Credit Agricole, ХКБМ і Sport Team.

Відбір у півфіналі вже був більш жорстким, відразу 12 команд не пройшли до фінального раунду. Ciklum, NovoAbrasive, ФЕД, ArtJoker, Бісквіт-Шоколад, Алло, FreshLine, SoftServe, ХТМ, JustCoded, Альфа-Банк, G5 і Whitebox згідно своїх результатів розподілили місця з 9 по 20.

Вісімка кращих в особі Владар, Водоканалу, Атланта, Турбоатома, Adidas, Art lemon, Promodo і Whitebox у фінальній грі влаштували справжнє свято боулінгу. П'ять команд "настріляли" по 550 очок і більше, а хлопці з "Владар" здивували своїм результатом в 641 очко, що закономірно і гарантувало компанії перше місце на етапі другий рік поспіль!

Також організатори, відзначили і кращі індивідуальні досягнення спортсменів. Так, кращий результат у чоловіків (236 очок) показав Станіслав Старостенко з Альфа-банку, а кращими у жінок стали відразу дві спортсменки Оксана Галушко з компанії Adidas і Юлія Арчакова з Владар - по 159 очок.

Крім вручення нагород за боулінг також були підведені і проміжні підсумки змагань. Осіннім чемпіоном за підсумками п'яти етапів турніру був визнаний Водоканал, зовсім небагато до чемпіонства не дотягнув Adidas - друге місце і третіми стала команда Атлант, яка лише за додатковими показниками обійшла Владар.

Після першої половини турніру "Битва корпорацій" бере паузу на два місяці. I етап Весняного кубка запланований на 17 лютого. Учасникам турніру належить спробувати свої сили у дартсі.




Новини в тему

16 грудня 2020
Визначився переможець "Битви Корпорацій" в інтелектуальній грі
23 листопада 2020
"Creator IQ" - переможець етапу зі стрітболу в "Битві корпорацій"
30 вересня 2020
Creator IQ — перший переможець нового сезону «Битви корпорацій»
24 вересня 2020
Презентовано команди нового сезону «Битви корпорацій»
04 вересня 2020
Триває реєстрація на участь у найкращому корпоративному турнірі Харкова — «Битву корпорацій»
21 липня 2020
Відкрито реєстрацію на VI сезон Битви корпорацій
07 липня 2020
Команда Харківської міської ради стала чемпіоном сезону Битви корпорацій
05 липня 2020
Визначено переможця завершального етапу «Битви корпорацій»
Інформаційні платформи