AusOpen. Коли зіграє Світоліна?

12 лютого 2021 10:11

Перша ракетка України Еліна Світоліна (№5 WTA) продовжить боротьбу в одиночному розряді Australian Open матчем проти Юлії Путинцевої з Казахстану (№28 WTA). Зустріч пройде першим запуском на арені Маргарет Корт. Час початку матчу - 02:00 за Києвом (в ніч з п'ятниці на суботу).

"Я знаю Юлію з дитинства. Думаю, вперше ми зіграли, коли нам було років 10-12. Попереду ще одна велика битва. Завжди нелегко грати проти того, кого знаєш так довго. У нас було кілька епічних матчів. Пам'ятаю, ми якось грали на Ролан Гаррос, я поступалася 2:5 у другому сеті, а потім зробила камбек і перемогла.

У порівнянні з дитинством Юлія зовсім не змінилася. Вона як і раніше великий боєць, весь час була на емоціях, як і зараз. Вона дає їм вихід. Ми всі дорослішаємо, але тим не менше залишаємося незмінними, коли граємо і налаштовані на боротьбу. Бійцівський дух - це те, що у нас є з ранніх років. Його потрібно утримати і покращувати свій рівень гри. З нетерпінням чекаю нашого матчу ", - прокоментувала майбутню зустріч Світоліна.

Відзначимо, що Світоліна виграла п'ять останніх зустрічей проти Путинцевої.


Теги:


Інформаційні платформи