АЛЛО - переможець етапу "Стрітбол" Битви корпорацій

07 листопада 2017 09:03

Третій місяць осені відразу ж ознаменувався третім етапом турніру "Битва корпорацій", яким на цей раз став стрітбол.

За регламентом 22 команди-учасниці, у складі яких було чимало представниць прекрасної половини, зустрілися на баскетбольних майданчиках спорткомплексу "Зірка".

На попередньому етапі змагань всі компанії воювали на груповому етапі, після якого в стадію плей-офф увійшли лише 16 колективів. Команди ФЕД, Владар, Softserve, Novo Abrasive, G5, ХКБМ і Sport Team у фінальній стадії участі не брали.

Практично усі поєдинки 1/8 і 1/4 фіналу пройшли у наполегливих боях, а деякі матчі і зовсім закінчувалися перевагою у 1 або 2 м'ячі.

Одним з найбільш непоступливих поєдинків видався матч Credit Agricole проти Водоканалу, у якому команди були гідні один одного, і лише два очки на самому фініші принесли комунальникам перемогу і потрапляння в четвірку кращих.

Півфінальні ігри, які звели між собою пару новачків "Битви корпорацій" Promodo - АЛЛО і старожилів Adidas - Водоканал, закінчилися з однаковим рахунком 11:4. Тим самим, розподіливши команди Adidas і Promodo у поєдинок за третє місце, а АЛЛО та Водоканал у вирішальний фінал.

Поєдинок за бронзу запам'ятався не тільки справжньою чоловічою боротьбою та видовищними моментами, а й чудовими діями баскетболістки з Adidas Віолетти Кобилянської, яка у такому важливому поєдинку заробила відразу два очка, зробила кілька підбирань, передач і перехоплень. За що заслужено була відзначена як кращий гравець турніру серед дівчат.

Фінальний же матч був гідний кращих ігор НБА. У ньому було все: і постійно мінливий лідер, і боротьба до останніх секунд, і емоції, і перемога в овертаймі. Саме в додатковий час Олексію Стрижу з команди АЛЛО вдалося збільшити розрив у рахунку до двох очок і принести своїй компанії перше золото "Битви корпорацій". Крім перемоги своєї команди саме Олексій і став найкращим гравцем турніру.

Наступним етапом змагань заплановано настільний теніс, який пройде 25 листопада у фітнес-центрі KING на Салтівці.




Новини в тему

16 грудня 2020
Визначився переможець "Битви Корпорацій" в інтелектуальній грі
23 листопада 2020
"Creator IQ" - переможець етапу зі стрітболу в "Битві корпорацій"
30 вересня 2020
Creator IQ — перший переможець нового сезону «Битви корпорацій»
24 вересня 2020
Презентовано команди нового сезону «Битви корпорацій»
04 вересня 2020
Триває реєстрація на участь у найкращому корпоративному турнірі Харкова — «Битву корпорацій»
21 липня 2020
Відкрито реєстрацію на VI сезон Битви корпорацій
07 липня 2020
Команда Харківської міської ради стала чемпіоном сезону Битви корпорацій
05 липня 2020
Визначено переможця завершального етапу «Битви корпорацій»
Інформаційні платформи