Олександр Іванов - головний тренер ФК "Металіст 1925"

29 вересня 2017 09:25

27-го вересня 2017 го року в конференц-залі ОСК "Металіст" відбулася зустріч керівництва ФК "Металіст 1925" з засновниками, прес-службою та Членами Клубу, що входять в постійні клубні комісії - з комерційних питань, комунікації з уболівальниками та інші. В ході зустрічі голова ТОВ "ФК" Металіст 1925 "Харків" Сергій Стороженко і Генеральний директор клубу Володимир Лінке повідомили про обставини розставання з головним тренером ФК Олександром Призетка і відповіли на запитання присутніх. При цьому було підкреслено, що контракт розірваний за взаємною згодою, а саме розставання пройшло в цивілізованій площині. Сторони не мають претензій і, побажавши удачі, подякували один одному за роботу.

Потім Сергій Стороженко представив усім присутнім кандидата на пост головного тренера, Заслуженого тренера України Олександра Іванова. Олександр Михайлович озвучив своє бачення розвитку клубу, програму з перспективою виступу не тільки в другій, а й в першій лізі, кроки, які необхідно зробити для поліпшення, в першу чергу, тактичної та технічної підготовки футболістів. Детально були озвучені плани з побудови дитячої клубної школи, в якій всі команди будуть працювати за єдиною тактичній схемі з основною командою клубу, створення комплексної наукової групи і технічного забезпечення тренувального та ігрового процесів.

Слід зазначити, що Олександр Іванов має не тільки досвід роботи в головних командах клубів, а й досвід роботи з молоддю. Саме під його керівництвом команда "Металіст" U-19 в сезоні 2013/2014 рр. стала чемпіоном України. У складі цієї команди з Олександром Михайловичем працювали і були його вихованцями Олег Синиця, Владислав Краєв, Андрій Ралюченко, Єгор Чегурко і інші. За спільну роботу Олександру Іванову також знайомі Олександр Жданов, Ігор Чередниченко, Андрій Маслов та інші. Хочемо підкреслити, що безцінний досвід і знання Олександром Михайловичем були отримані і в період роботи в штабі Мирона Богдановича Маркевича в харківському "Металісті" і дніпровському "Дніпрі".

Олександр Іванов відповів на питання співзасновників Клубу і членів клубних комісій. Вислухавши всі аргументи, а також плани подальшої роботи, присутні дали згоду на призначення Олександра Іванова на посаду головного тренера ФК "Металіст 1925". Генеральний директор ФК Володимир Лінке підписав наказ про відповідне призначення. Під час обговорення контракту Олександр Іванов заявив, що для нього головне не фінансові умови, а можливість творчої роботи і досягнення результатів через атакуючий і видовищний футбол, який подобався б харків'янам.




Новини в тему

25 жовтня 2023
У Харкові пройде благодійний турнір з міні-футболу
25 жовтня 2023
У Харкові визначили найсильніших футболістів серед вихованців ФК і ДЮСШ
21 серпня 2023
Харківський "Металіст" представив нового віцепрезидента
20 серпня 2023
Визначено переможців турніру з футболу «Дитячі мрії»
15 серпня 2023
"Житлобуд-1" здобув першу перемогу в сезоні
12 серпня 2023
В урбан-парку на Салтівці відзначили День молоді "Харківʼяни разом"
12 серпня 2023
У Харкові пройшов студентський турнір з міні-футболу, присвячений Дню молоді
07 серпня 2023
"Житлобуд-1" повертається в тур. Відомий оновлений склад
15 серпня 2023
У Харкові пройде турнір з футболу, присвячений Дню міста
04 липня 2023
Легенда харківського футболу проводить благодійний аукціон на підтримку ЗСУ
Інформаційні платформи